ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τσεκάρει" και Μισίμοβιτς

"Τσεκάρει" και Μισίμοβιτς
INTIME SPORTS

Το όνομα του "πολύ" Ζβέτζνταν Μισίμοβιτς έχει μπει στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αναζητούν ένα ηχηρό όνομα που θα παίξει το ρόλο του Αριέλ Ιμπαγάσα στον άξονα.

Η ανάγκη ενίσχυσης του Ολυμπιακού στο χώρο του κέντρου με έναν παίκτη που να έχει τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, και στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας επιθυμούν να βρουν αυτόν τον παίκτη το φετινό καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", η λίστα του Μίτσελ συμπεριλαμβάνει αρκετά ονόματα παικτών που θα μπορούσαν να δώσουν το... κάτι παραπάνω στον τομέα "δημιουργία και ανάπτυξη", με το όνομα του Ζβέτζνταν Μισίμοβιτς να βρίσκεται πολύ ψηλά σε αυτή.

Γνωστός μάνατζερ που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει προτείνει τον παίκτη, με τον 30χρονο να έχει να παρουσιάσει ένα πλούσιο βιογραφικό όσον αφορά στην θητεία του στη Μπουντεσλίγκα (Μπάγερν, Μπόχουμ, Νυρεμβέργη, Βόλφσμπουργκ), να έχει φορέσει τις φανέλες των Γαλατάσαραϊ και Ντιναμό Μόσχας την τελευταία διετία και να βγάζει πλέον το... παντεσπάνι του στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, η Γκουιζού Ρενέ αποτελεί το νυν ποδοσφαιρικό του σπίτι εδώ και μερικούς μήνες, με τον Μισίμοβιτς να έχει υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Κίνας και να χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από πλευράς "ερυθρολεύκων" αν θέλουν να τον δελεάσουν να γυρίσει στην Ευρώπη.

Οι Έλληνες φίλαθλοι πήραν πρόσφατα μία γεύση από το τι εστί Μισίμοβιτς, καθώς αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες κόντρα στην Εθνική Ελλάδας με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, με τη φανέλα της οποίας μετράει ήδη 72 συμμετοχές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ