ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τσεκάρει Έντερ ο Ολυμπιακός"

Lille's Eder, left, and Monaco's Jesus Jemerson challenge for the ball during their French League one soccer match at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Sept. 10, 2016. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Eder, left, and Monaco's Jesus Jemerson challenge for the ball during their French League one soccer match at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Sept. 10, 2016. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Σύμφωνα με την γαλλική Equipe, ο Ολυμπιακός και άλλες τέσσερις ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Έντερ, που δεν έχει μέλλον στη Λιλ.

Μπορεί να ήταν ο ήρωας της Πορτογαλίας στο Euro 2016, χαρίζοντας με το γκολ του το τρόπαιο στη χώρα του, ωστόσο αυτό ουδόλως απασχολεί τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο λόγος για τον Έντερ, που με την έλευση του Αργεντίνου τεχνικού στη Λιλ μοιάζει να μην έχει μέλλον στη γαλλική ομάδα. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 37 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 7 γκολ, ωστόσο ο 29χρονος επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης.

Κάπου εδώ η γαλλική Equipe βάζει στο κόλπο της απόκτησης του πέντε ομάδες, τοποθετώντας ανάμεσα τους και τον Ολυμπιακό. ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χιρόνα, Μπράιτον και Μπέρμιγχαμ οι άλλες τέσσερις στο κατόπι του Έντερ σύμφωνα με τους Γάλλους.

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Λιλ έως το καλοκαίρι του 2020 και πωλείται έναντι 6 εκατ. ευρώ, όμως το δημοσίευμα της Equipe θέλει όλους τους ενδιαφερόμενους να εξετάζουν την περίπτωση δανεισμού του παίκτη.

Το σενάριο για Ολυμπιακό δύσκολα μπορεί να ευσταθεί πάντως. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη στο ρόστερ τους Εμενίε, Μπεν και Ανσαριφάρντ, ενώ σε θέση αναμονής βρίσκεται ο Τζούρτζεβιτς.

Ο Σέρβος φορ της Παρτίζαν είναι παίκτης που όχι μόνο απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά τον οποίο ουσιαστικά μπορούν να φέρουν στο Λιμάνι οι "ερυθρόλευκοι" ακόμη και... αύριο αν το αποφασίσουν. Ο Τζούρτζεβιτς μένει στην Παρτίζαν για τις αναμετρήσεις με την Βιντεοτόν στα play-offs του Europa League και με το πέρας αυτών αναμένεται να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα".

Ο Εμάνουελ Εμενίκε αποτελεί μια πολύ σημαντική επένδυση για τον Ολυμπιακό, ο Μπεν έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μπέσνικ Χάσι, ενώ ακόμη κι αν αποχωρήσει (πλέον πιθανό σενάριο) ο Ανσαριφάρντ, με τον Τζούρτζεβιτς θα κλείσει η τριάδα της επίθεσης.

Επομένως το σενάριο με τον Έντερ που παρουσιάζουν οι Γάλλοι, μοιάζει τραβηγμένο από τα μαλλιά όσον αφορά τον Ολυμπιακό. Ειδικά από τη στιγμή που η Λιλ συζητά την πώληση του και μάλιστα με ένα ποσό στα 6 εκατ. ευρώ.

Photo credits: (AP Photo/Michel Spingler)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρτίνς για Νότιγχαμ Φόρεστ
Το παλεύει να παίξει ο Οφόε!
Το πρόγραμμα ενόψει Ριέκα
Ο Φέλιξ Τσβάιερ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ