ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρόπαια και παρέλαση για τη Σχολή Σικάγο

Τρόπαια και παρέλαση για τη Σχολή Σικάγο

Δύο ακόμη τρόπαια κατέκτησαν τα τμήματα Κ14 και Κ18 της Σχολή των Πειραιωτών στο Σικάγο, που συμμετείχε στην παρέλαση της ομογένειας για τον εορτασμό της ενάρξεως της Επαναστάσεως του 1821.

Δυο νέες κούπες κατέκτησε η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο των ΗΠΑ. Οι ομάδες της Σχολής διατρανώνουν το όνομα του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ αλλά και στον Καναδά, όπου υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο.

Η Κ-14 του Ολυμπιακού, που πρόσφατα μέλη της επισκέφτηκαν και την Ελλάδα, κατέκτησε την 1η θέση στο "2016 Saint Louis Scott Gallagher (SLSG) Spring Classic Tournament" έχοντας απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα.

Τα παιδιά της Σχολής Σικάγο που πήραν την 1η θέση στον όμιλο, κέρδισαν με σκορ 3-1 τους Galaxy SC Black, με 1-0 την Legacy SC Real Madrid (Μισούρι), ενώ ηττήθηκαν με 1-0 από τους SLSG White. Στον τελικό η έπαιξε πάλι με την Legacy SC Real Madrid και επικράτησε με 3-1.

Η Κ-18 πήρε και εκείνη την 1η θέση στο "2016 PUMA Champions Cup", το οποίο διεξήχθη στο Ιλινόις. Η Σχολή του Ολυμπιακού κέρδισε με σκορ 4-0 τους PEAK PSA, με 6-2 την Ashwaubenon Synergy Soccer και με 5-1 τo Bavarian SC.

Παράλληλα με τις διακρίσεις, οι Σχολές του Ολυμπιακού στο εξωτερικό δεν ξεχνούν ότι αντιπροσωπεύουν και την Ελλάδα και με κάθε ευκαιρία συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, όπως είναι οι παρελάσεις.

Η Σχολή των "ερυθρολεύκων" στο Σικάγο συμμετείχε και φέτος για 4η σερί χρονιά στην παρέλαση της ομογένειας, για τον εορτασμό της ενάρξεως της Επαναστάσεως του 1821.

Ο Ματ δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό!

Έναν φανατικό θαυμαστή έχει βρει η Σχολή Σικάγο. Ο "φίλος" της Σχολής στο instagram ακούει στο όνομα Ματ Ντάρμπισιρ και είναι φυσικά ο Άγγλος άσος που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και είχε πετύχει μοναδικά γκολ! Ο Ματ ακολουθεί τη Σχολή του Ολυμπιακού κάνοντας like σε πολλές φωτογραφίες, ειδικά σ' εκείνες που έχουν σχέση με κούπες αλλά και με την Ελλάδα. Πάντα στην καρδιά του Ματ ο Ολυμπιακός.

Τρόπαια και παρέλαση για τη Σχολή Σικάγο
Τρόπαια και παρέλαση για τη Σχολή Σικάγο

Οι επίλεκτοι των Σχολών Κύπρου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Το δικό τους όνειρο ζουν αυτές τις ημέρες20 παιδιά από τις Σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που είχαν επιλεχθεί από την Ακαδημία του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης της στην Κύπρο, είναι στον Πειραιά για να δοκιμαστούν εκ νέου από τον Ολυμπιακό και εάν κριθεί θα ... προχωρήσουν.

Οι ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους και τον επικεφαλής της Σχολής κ. Μάριο Κουδέλληαφού συμμετείχαν στη φιέστα για την κατάκτηση του 43ου Πρωταθλήματος στο"Γ. Καραϊσκάκης",εν συνεχεία την Δευτέρα (18/4) επισκέφτηκαν το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για να ξεναγηθούν και μετά ν' αρχίσουν προπονήσεις με τα αγωνιστικά τμήματα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερα στοΔίκτυο της Κύπρουπου αποτελείται από 5 Σχολές, οι οποίες δουλεύουν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τρόπαια και παρέλαση για τη Σχολή Σικάγο

Η Σχολή Καρδίτσας τίμησε τη μνήμη του Γεώργιου Καραϊσκάκη

Τη μνήμη του Αρχιστράτηγου Γεωργίου Καραϊσκάκη τίμησε αντιπροσωπεία της Σχολής του Ολυμπιακού από την Καρδίτσα.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Θόδωρος Παρθένης, μαζί με προπονητές και παίκτριες των "ερυθρολεύκων", παρέστησαν στο μνημόσυνο που τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου μπροστά από το μνημείο του Γεώργιου Καραϊσκάκη, δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Στο μνημόσυνο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και παρέστησε πλήθος κόσμου. Ο κ. Παρθένης κατέθεσε και στεφάνι στο μνημείο τιμώντας έτσι τη μνήμη του ήρωα της Επαναστάσεως, ο οποίος γεννήθηκε στο Μαυρομάτι Καρδίτσας και άφησε την τελευταία του πνοή στο Φάληρο.

Φυσικά η Σχολή του Ολυμπιακού παρέστη και στην φιέστα για την κατάκτηση του 43ου Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της ιδίας ημέρας στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τρόπαια και παρέλαση για τη Σχολή Σικάγο

Με Παναθηναϊκό η Κ-17

Τον τελευταίο τους εντός έδρας αγώνα στο φετινό Πρωτάθλημα Super League K-17 θα δώσουν την Τετάρτη (20/4, 18:00) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σ' εξ' αναβολής αγώνα της 1ης ημέρας της διοργάνωσης και θέλει νίκη για λόγους γοήτρου, αφού έχει πετύχει τον στόχο της που είναι η πρόκριση ως πρώτη στο Final-4.

Η διαφορά από τον 3ο Παναθηναϊκό, που διεκδικεί μια θέση στο Final-4, είναι στο +11 με την ομάδα της Αθήνας να μην έχει καμία ελπίδα για πρόκριση αν ηττηθεί.

Ο Ολυμπιακός μετά από 22 αγώνες έχει συγκεντρώσει 50 βαθμούς και είναι στο +7 από τον Ατρόμητο που έχει 23 αγώνες.

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ο προ-τελευταίος της κανονικής περιόδου και η Κ-17 θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της εκτός έδρας την Κυριακή (24/4) απέναντι στον Λεβαδειακό.

Τρόπαια και παρέλαση για τη Σχολή Σικάγο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ