ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρίποντο προβάδισμα ψάχνουν οι Νέοι

Τρίποντο προβάδισμα ψάχνουν οι Νέοι
Ολυμπιακός, Νέοι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού υποδέχεται την αντίστοιχη της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Μοναδικός απών ο Ανδρούτσος.

Στο Group F του Youth League της UEFA συμμετέχει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που το απόγευμα της Τετάρτης (4/11, 19:00, live από το Sport24.gr) υποδέχεται την αντίστοιχη της Ντίναμο Ζάγκρεμπ για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κέρδισε στην πρεμιέρα την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 1-0, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Άρσεναλ με 3-2, ενώ στο Ζάγκρεμπ παραχώρησε ισοπαλία στην Ντίναμο, δεχόμενη γκολ ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα για το τελικό 2-2.

Η Άρσεναλ με 3 νίκες και 9 βαθμούς είναι πρώτη στον 6ο όμιλο, Ολυμπιακός και Ντίναμο ακολουθούν με 4 πόντους, ενώ η Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να ψάχνει τον πρώτο της βαθμό, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες στα τρία παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Για τους "ερυθρόλευκους" μοναδικός στόχος στο αποψινό ματς είναι η νίκη, που θα δώσει βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League. Ο Βασίλης Βούζας, πλην του Ανδρούτσου που είναι εκτός εξαιτίας καρτών (αποβλήθηκε στην Κροατία), είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Κροάτες έχοντας ως οδηγό το ματς του Ζάγκρεμπ, όπου το τρίποντο χάθηκε από μια άτυχη στιγμή του Γαβαλά και με τους Πειραιώτες να αγωνίζονται στο τελευταίο 20λεπτο με 10 παίκτες.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση της Τρίτης (3/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και μετά το πέρας του προγράμματος, ο Βασίλης Βούζας μίλησε για το ματς με την Ντίναμο:

"Είναι ένας αγώνας κλειδί για τη συνέχεια και για εμάς και για τους Κροάτες. Είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε δουλέψει και έχουμε δει τα λάθη μας. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να προσπαθείς από το πρώτο έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Αυτό θα κάνουν και οι παίκτες μας. Έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και θα παίξουν μόνο για τη νίκη.

Με υπομονή, σωστή τακτική και πίστη στις δυνάμεις μας. Θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί στη δύναμη αλλά φυσικά και στην τακτική. Εύχομαι και ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει και στο τέλος του αγώνα να έχουμε πραγματοποιήσει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση".

Τρίποντο προβάδισμα ψάχνουν οι Νέοι

Από την πλευρά του, ο κόουτς της ομάδας του Ζάγκρεμπ, Μάριο Τσβίτανιτς, ζήτησε από τους παίκτες του υψηλή συγκέντρωση:

"Πάμε στην Ελλάδα για τη νίκη, όπως εξάλλου σε κάθε παιχνίδι. Στην πρώτη αναμέτρηση δείξαμε ότι μπορούμε και θα το κάνουμε. Το ματς στο Ζάγκρεμπ πάντως μας "προειδοποίησε" πως αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα έχουμε προβλήματα. Ζητάω από τους παίκτες μου να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς, αν παρουσιαστούμε όπως μπορούμε δεν γίνεται να μην πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Ο μέσος της Ντίναμο, Τζον Σούνγιτς (οι Κροάτες τον αποκαλούν νέο Αντέμι), τόνισε με τη σειρά του:

"Φυσικά και θα κερδίσουμε. Θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι μας και την κροατική σχολή ποδοσφαίρου. Θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κύπριος Βασίλης Δημητρίου.

Φόντο με Ολυμπιακό η UEFA

Μια ωραία φωτογραφία του Θανάση Ανδρούτσου, από τον αγώνα Νέων του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, έχει επιλέξει η UEFA για την ανάρτηση της στο facebook σχετικά με τους αγώνες του UEFA Youth League το επόμενο διήμερο.

Τρίποντο προβάδισμα ψάχνουν οι Νέοι

Το ρόστερ της ομάδας Νέων για την σεζόν 2015-16:

1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3. ΒΑΡΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

4. ΒΑΤΟΥΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

5. ΓΑΒΑΛΑΣ ΙΑΣΩΝ

6. ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

7. ΘΥΜΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

8. ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9. ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

10. ΚΙΡΤΖΙΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

11. ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

12. ΚΟΥΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

13. ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

14. ΜΑΚΡΟΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

15. ΜΑΝΘΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

16. ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

17. ΜΠΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

18. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

19. ΠΛΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

20. ΡΕΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

21. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

22. ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

23. ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΦΩΤΗΣ

24. ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

25. ΦΟΥΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

26. ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

27. ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

28. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

29. ΒΡΟΥΣΑΪ ΜΑΡΙΟΣ

30. ΛΑΤΣΙ ΚΑΖΙΜ

31. ΤΟΛΙ ΑΝΤΡΙΤ

32. ΣΑΛΙΑΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Οι συνθέσεις στα προηγούμενα παιχνίδια:

  • 1η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου 1-0 (81' πεν. Σάλιακας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (Λάμπρου 76'), Ανδρούτσος (Μακροστέργιος 86'), Λάτσι, Κουγιός (Κιρτζιαλίδης 56').

ΜΠΑΓΕΡΝ (Σέιντζ): Χούντερμαρκτ, Ίσεργουντ, Ντικ, Σιαβά, Γκούνζελ, Φαμπ, Λέιβ (Στρέιν 46'), Γκαουντίνο, Μπένκο (Μιτσέλι 65'), Μαρτίνοβιτς (Στίτζλ 46'), Πάντοβιτς.

  • 2η αγωνιστική: Άρσεναλ - Ολυμπιακός 3-2 (14' & 62' Πλεγουεθουέλο, 48' πεν. Σιφ / 7' Μανθάτης, 50' Ανδρούτσος)

ΑΡΣΕΝΑΛ (Andries Jonker): Κέτο, Γουίλοκ, Χάιντς, Μουρ, Ιβόμπι, Μπιέλικ (70' Ο' Κόνορ), Μόλα, Μούργος (78' Ατζιέ-Ταμπί), Μαβιντιντί (70' Μάλεν), Σιφ, Πλεγουεθουέλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος (46' Βατουσιάδης), Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (70' Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Χαντζάρας (66' Κιρτζιαλίδης).

  • 3η αγωνιστική: Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Ολυμπιακός 2-2 (84' Καμπράντζα, 90+3' Όλμο / 25' πεν. Σάλιακας, 73' Χαντζάρας)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Μίσκιτς, Ιχαρος, Βούιτσα, Κουλένοβιτς (80’ Μπέλτσιτς), Τόμιτσεκ, Σούνγιτς, Πλάντακ (66’ Καμπράτζα), Γκότσακ, Φίντιτς, Ντάνι Ολμο, Μπόζιτς (54’ Μάτιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Γαβαλάς, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Μεγαρίτης (76’ Λάμπρου), Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Βάρκας (62’ Ρέτσος), Χαντζάρας (82’ Κιρτζιαλίδης).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ