ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τριήμερο ρεπό

Τριήμερο ρεπό
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν τρεις ημέρες κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, πριν επιστρέψουν ξανά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Δευτέρα (21/4) προκειμένου να συνεχίσουν τις προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την τρέχουσα σεζόν αλλά οι προπονήσεις δεν σταματάνε. Βλέπετε μέχρι τις αρχές Ιουλίου, όταν θα συγκεντρωθούν οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μεσολαβεί πολύ μεγάλο διάστημα.

Εξαιρούνται όσοι θα βρεθούν με τις Εθνικές τους ομάδες στο Μουντιάλ, αλλά οι υπόλοιποι δεν είναι και λίγοι. Έτσι λοιπόν ο Μίτσελ σκοπεύει να τους κρατήσει στις προπονήσεις μέχρι και τις πρώτες μέρες του Μάη, δηλαδή περίπου για ένα διάστημα δύο ακόμη εβδομάδων, ίσως και λίγο περισσότερο.

Αφού πρώτα όμως τους δώσει λίγες ημέρες ρεπό, προκειμένου να ξεκουραστούν σωματικά αλλά κυρίως να αποφορτιστούν ψυχολογικά μετά τα όσα βίωσαν στην Τούμπα.

Την Πέμπτη (17/4) το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου για περίπου μιάμιση ώρα, με τους Χολέμπας και Βέργο να συνεχίζουν σε ατομικούς ρυθμούς.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα τις επόμενες τρεις ημέρες, πριν επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Δευτέρα (21/4) προκειμένου να συνεχίσουν τις προπονήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ