ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τρέχουν" για μεταγραφή στον Ολυμπιακό

"Τρέχουν" για μεταγραφή στον Ολυμπιακό
Μοδέστο Καρεμπέ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απόψε (8/8) θα πρέπει να δηλώσει ο Ολυμπιακός τη λίστα του για τοEuropa Leagueκαι για αυτό το λόγο θα παλέψει να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή

Γενικότερα είναι λίγο θολό το τοπίο στον Ολυμπιακό, τόσο για τον προπονητή, όσο και για μεταγραφές. Και όταν λέμε “θολό”, εννοούμε ότι με μαεστρικό τρόπο δεν διαρρέουν προς τα έξω ονόματα τεχνικών ή προπονητών που βρίσκονται κοντά ή έστω ενδιαφέρονται τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Λεονάρντο ζήτησε διορία, αλλά στο λιμάνι δεν έχουν καιρό για χάσιμο. Ο Μπέντο φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα, ενώ το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Σούστερ. Μπορεί να υπάρχει και κάποιος άλλος, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Άλλωστε, από την ΠΑΕ φροντίζουν να κινούνται μυστικά για αυτό το θέμα.

Μυστικά κινούνται και για τις μεταγραφές. Απόψε (8/8) θα πρέπει να δηλώσει ο Ολυμπιακός τη λίστα στηνUEFAγια τα παιχνίδια με την Αρούκα. Υπάρχει μία πληροφορία ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να κλείσουν μέσα στη μέρα έναν ποδοσφαιριστή, χωρίς να διευκρινίζεται η θέση στην οποία θα ενισχυθεί η ομάδα. Δεν υπάρχει γενικότερα ξεκάθαρη εικόνα.

Θέλουν πάντως στην ΠΑΕ να κλείσουν έναν παίκτη την Δευτέρα (8/8) για να τον δηλώσουν στη λίστα και μέσα στις επόμενες μέρες να κλείσουν τουλάχιστον άλλον έναν, έτσι ώστε να έχει συμμετοχή στα ματς με την Αρούκα, καθώς κάθε ομάδα έχει δικαίωμα αλλαγής μίας θέσης παραμονή των αγώνων.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά. Από τον αμυντικό Μάικλ Μάνσιεν της Νότιγχαμ μέχρι τον επιθετικό Μπαεμπέκ της Παρί Σεν Ζερμέν. Και πολλοί-πολλοί ακόμα (Γκονζάλες, Ιλίτσεβιτς κ.ά.). Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν διαρρέει κανένα απολύτως όνομα. Το μόνο που διαρρέει είναι αυτό που σας περιγράφουμε παραπάνω: Ότι θα “γκαζώσει” σήμερα (8/8) για έναν παίκτη και τις επόμενες μέρες για άλλον έναν, ώστε να είναι διαθέσιμος με την Αρούκα.

* Ο Βίκτορ αναμένεται να πακετάρει τα πράγματά του σήμερα (8/8) και να αναχωρήσει για την πατρίδα του. Ήταν κύριος πάντως σε αυτό το ταξίδι αστραπή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη. Όρθιος ήταν σε όλο το ματς δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές, σαν να μην ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον κόκκινο πάγκο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ