ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τρέχει" να προλάβει ο Εμενίκε

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε στο σημερινό φιλικό (15/07) με τη Λόκερεν θα κάνει τελικά το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ο Εμάνουελ Εμενίκε.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα (15/07) τα φιλικά του στο Βέλγιο, αγωνιζόμενος στο Λόκερεν με την τοπική ομάδα (18:00) και αμέσως μετά το ματς θα επιστρέψει με πτήση τσάρτερ από την Αμβέρσα στην Αθήνα.

Οι "ερυθρόλευκοι" από τη Δευτέρα θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το πρώτο ματς της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League κι αυτός που θα… τρέξει για να προλάβει τους υπόλοιπους δεν είναι άλλος από τον Εμανουέλ Εμενίκε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΚΕΝΚ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Νιγηριανός επιθετικός, που αποτελεί αναμφίβολα την πιο "δυνατή" φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, πιθανότατα δεν θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του ούτε στο σημερινό φιλικό με τη Λόκερεν. Τις προηγούμενες μέρες κάτι τέτοιο περιμέναμε, καθώς τον βλέπαμε συνεχώς να προπονείται κανονικά με την ομάδα, αλλά ο Χάσι βλέπει καλύτερα από μας και γι’ αυτό μάλλον θα τον προφυλάξει.

Ο Εμενίκε έχει δουλέψει σκληρά από τότε που ενσωματώθηκε με την αποστολή της ομάδας στο Γκενκ. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα έκανε προπονήσεις φορώντας μια ειδικά μάσκα (elevation training mask), με την οποία αναπνέεις σε συνθήκες υψηλού υψόμετρου, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα ερυθρά αιμοσφαίρια στον οργανισμό και η εκγύμναση που κάνεις να γίνεται ακόμα πιο έντονη. Με λίγα λόγια… τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος ο Εμενίκε και ο Χάσι περιμένει να δει κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει για βασικό στο πρώτο ματς των προκριματικών.

Μέχρι τότε απομένει ένα δεκαήμερο, στο οποίο εκτιμάται ότι ο 30χρονος επιθετικός θα έχει βρεθεί σε μια ικανοποιητική κατάσταση. Στο φιλικό της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής κι από ‘κει και πέρα… η συνέχεια επί της οθόνης. Ότι θα είναι στην αποστολή για το πρώτο ματς των προκριματικών το θεωρούμε δεδομένο, αλλά για τη συμμετοχή του ως βασικός πολλά θα κριθούν τη νέα εβδομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ