ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τρέχει" για Παναθηναϊκό ο Τσόρι

"Τρέχει" για Παναθηναϊκό ο Τσόρι
Τσόρι INTIME SPORTS

Ελαφριάς μορφή θλάση έχει υποστεί ο Τσόρι Ντομίνγκες, σύμφωνα με ενημέρωση του ιατρικού τιμ το απόγευμα της Πέμπτης (29/10), και "τρέχει" για Παναθηναϊκό. "Μέσα" οι Καμπιάσο και Ντουρμάζ

Τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και όπως ενημέρωσαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης (29/10) οι γιατροί του Ολυμπιακού, ο Τσόρι έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση πρόκειται για ελαφριάς μορφή θλάση, όπερ σημαίνει ότι θα «τρέξει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο στις 21 Νοεμβρίου.

Τα ευχάριστα από την σημερινή (29/10) προπόνηση έχουν να κάνουν με τις επιστροφές των Καμπιάσο και Ντουρμάζ στο κανονικό πρόγραμμα. Το αν θα ταξιδέψουν ή όχι στην Βέροια, θα αποφασιστεί το πρωί της Παρασκευής (30/10), με τον Ντουρμάζ να έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει στο αεροπλάνο. Ο δε Κολοβός θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο-τρεις μέρες λόγω της κάκωσης στον αριστερό ώμο και από αρχές της επόμενης εβδομάδας θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Σίλβα.

Στα ευχάριστα για τον Πορτογάλο τεχνικό το γεγονός ότι ο Μπουχαλάκης έβγαλε δίχως πρόβλημα την προπόνηση, σε αντίθεση με τον Φουστέρ που συνέχισε τη θεραπεία του και έκανε και ατομικό στο γήπεδο. Η αποστολή για την Θεσσαλονίκη πετάει στις έξι το απόγευμα της Παρασκευής (30/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σενάρια στην Πολωνία για Μπερεζίνσκι και Ολυμπιακό

Το μήνυμα του Σαλίνο στον Ντομίνγκες

Οι δύο μήνες υπομονής του Γιαννιώτα!

Ολυμπιακός: "Γελοία η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ