ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τρέχει" για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

"Τρέχει" για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Στο λιμάνι σκοπεύουν να κλείσουν παίκτη για τα "φτερά" της επίθεσης και να τον δηλώσουν στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τα ματς με την Αρόουκα.

Αμέσως μετά το φιλικό με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη από τον Ολυμπιακό διέρρεε ότι σκόπευαν να κλείσουν έναν παίκτη πριν την αρχική δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας (σ.σ. αποκτήθηκε τελικά ο Αντρέ Μαρτίνς) και άλλον έναν για να τον δηλώσουν παραμονή του ματς με την Αρόουκα.

Στο λιμάνι δεν το κρύβουν ότι ψάχνονται για στόπερ, για εξτρέμ και για επιθετικό. Στην παρούσα φάση σαν να υπάρχει έντονη κινητικότητα για τη θέση των "φτερών" της επίθεσης.

Από τη μία υπάρχουν οι Πάρντο, Σεμπά, Ντουρμάζ και Μανθάτης. Από την άλλη όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ξημερώνει με τον Ντουρμάζ, καθώς φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο Πάουλο Μπέντο συμφωνεί ότι η νέα του ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στα εξτρέμ. Άλλο που δεν ήθελαν στην Πορτογαλία και άρχισαν πάλι διάφορα σενάρια.

Οι Ζοσουέ της Πόρτο και Άγκρα της Νασιονάλ Μαδέιρα είναι δύο ποδοσφαιριστές που φέρονται να απασχολούν τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, για τον Ζοσουέ είχε ακουστεί και επί Σίλβα, με την Πόρτο να συζητάει για το ενοίκιο του γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο δε Σαλβαδόρ Άγκρα της Νασιονάλ που είναι μέλος της ολυμπιακής ομάδας της Πορτογαλίας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, είχε δύο καλές σεζόν σε Μπράγκα (26 συμμετοχές, 4 γκολ) και Νασιονάλ (34 συμ., 9 γκολ).

Τον ξέρει πολύ καλά ο Μπέντο και δεν αποκλείεται να έχουν βάσει τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία. Στην πατρίδα του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού είναι σίγουροι ότι οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν σοβαρά τις περιπτώσεις και των δύο Πορτογάλων εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλ Χασαουί: "Εγώ βάζω τα χρήματα, όχι ο Μαρινάκης"
Δυνατό τεστ για Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό
Ποιος (André Martins); Αυτός!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ