ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τρελαμένος με τον Ολυμπιακό ο Βούκοβιτς"

Serbia's Jagos Vukovic prior to playing their World Cup Group D qualifying match between Serbia and Ireland at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Monday, Sept. 5, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Βούκοβιτς, (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο μάνατζερ του Γιάγκος Βούκοβιτς στην Ελλάδα, Τάσος Παπαδόπουλος, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι η μεταγραφή του Σέρβου στον Ολυμπιακό είναι σε καλό δρόμο, πως δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία και ότι ο παίκτης πιέζει να βρεθεί λύση.

Πρώτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό η εξεύρεση λύσης στο θέμα Βούκοβιτς και η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Κόνιασπορ για να αγοράσουν τον Σέρβο στόπερ, αλλά συμφωνία ακόμη δεν έχει επέλθει.

Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αλλά και εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, Τάσος Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας μάνατζερ τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για την υπόθεση του Γιάγκος Βούκοβιτς, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης πιέζει να βρεθεί λύση.

Ο Παπαδόπουλος ανέφερε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και ότι "ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει στην Ελλάδα ένα σπουδαίο στόπερ". Η δήλωσή του έχει ως εξής: "Είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να φέρει στην Ελλάδα ένα σπουδαίο στόπερ, τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Σερβίας.

Ο παίκτης είναι τρελαμένος με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θέλει πολύ να παίξει για αυτούς τους οπαδούς και κάνει και ο ίδιος ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρούμε μια συμφωνία. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και περιμένουμε τις εξελίξεις. Σύντομα θα ξέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σε καλό δρόμο και του Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό
"Τριπλάσια λεφτά για τον Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό"
Μπουλέντ Ακίν στο Sport24.gr: "Ο Βούκοβιτς έχει την τιμή του..."
Αποκαλυπτικός ο Βούκοβιτς: "Περιμένω τη συμφωνία Ολυμπιακού - Κόνιασπορ"
Δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση ο Βούκοβιτς

(AP Photo/Darko Vojinovic)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ