ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις βαθμούς μακριά από την Κούπα οι Νέοι του Ολυμπιακού

Τρεις βαθμούς μακριά από την Κούπα οι Νέοι του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος K-20 της Super League που διεξήχθη στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού και απέχει πλέον τρεις βαθμούς από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-20, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και απέχει πλέον τρεις βαθμούς από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα παρέμεινε αήττητη μετά από 25 αγώνες, έχοντας 23 νίκες και 2 ισοπαλίες και είναι μόνη πρώτη με 71 βαθμούς, στο +9 από τον ΠΑΟΚ που έχει έναν αγώνα περισσότερο. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη την επόμενη Κυριακή (17/4) στο Ρέντη απέναντι στην Καλλονή για να κατακτήσει και μαθηματικά το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και το πέμπτο στην ιστορία του σε επίπεδο Νέων.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 30' με σουτ του Μάριου Βρουσάι ,αλλά ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ι. Κοντογιάννη στο 57'. Στο 60' αποβλήθηκε (2η κίτρινη) ο Γ. Κοντογιάννης και στο 66' ο Μάριος Βρουσάι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Λάτσι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά τον αγώνα δήλωσε: "Πιάσαμε καλή απόδοση και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Η νίκη σίγουρα μετράει αλλά εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη και αυτό τα παιδιά το έχουν καταλάβει και πρέπει να δουλεύουν κάθε ημέρα πιο σκληρά για να αποδείξουν ότι αξίζουν. Πήραμε άλλο ένα τρίποντο και θέλουμε άλλη μια νίκη για να πάρουμε και μαθηματικά το Πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ως το τέλος".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Πριόνας, Τασιούλης, Σάαντο, Μαλής, Κοντογιάννης Ι., Κοντογιάννης Γ., Καράι, Βακράκος (74’ Κούστας), Βασιλάρης (70’ Παράς), Γιαννιώτης (61’ Νταλακούρας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Πανάγου (67' Μεγαρίτης), Τόλι, Βατουσιάδης, Ρέτσος, Λάμπρου, Πλέγας, Λάτσι, Μανθάτης, Βρουσάι (71' Τζουμάκης), Τσιλίκης (61' Ανδρούτσος).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ