ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις τελικές στον στόχο, η μία του Καπίνο!

Τρεις τελικές στον στόχο, η μία του Καπίνο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά που έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σε τραγική κατάσταση στο Ισραήλ κόντρα σην Χάποελ Μπερ Σεβά και μοιραία ηττήθηκε (1-0) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Η ομάδα του Βίτορ δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία σε ολόκληρο το παιχνίδι, αν και ήταν γνωστό ότι χρειαζόταν γκολ για να περάσει στην επόμενη φάση.

Η "γύμνια" των πρωταθλητών Ελλάδας αποτυπώνεται και στους αριθμούς της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός σε ολόκληρο τον αγώνα είχε μόλις τρεις τελικές προς την αντίπαλη εστία, η μία εκ των οποίων του τερματοφύλακα του! Ήταν η κεφαλιά του Καπίνο στις καθυστερήσεις, με τις άλλες δύο εύστοχες τελικές να προέρχονται από τον Καμπιάσο και τον Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός είχε 10 τελικές (όσες και η Χάποελ) χωρίς ωστόσο να απειλήσει, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε κανένα από τα 6 κόρνερ που κέρδισε. Οι Ισραηλινοί δεν χρειάστηκαν να τον πιέσουν ιδιαίτερα καθώς έκαναν μόλις 8 φάουλ, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να βγουν ούτε.... οσφάιντ (μόνο μία φορά ο Ιντέγε).

Η ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Τρεις τελικές στον στόχο, η μία του Καπίνο!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τρεις τελικές στον στόχο, η μία του Καπίνο!

Στατιστικά: UEFA

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ