ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις σερί ήττες με μηδέν ενεργητικό μετά από 32 χρόνια

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΟΣΦΠ 0-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΟΣΦΠ 0-1 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τη σεζόν 1984 - 1985 είχε να σημειώσει ο Ολυμπιακός τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα χωρίς να πετύχει ούτε ένα γκολ, κόντρα σε Δόξα Δράμας, ΑΕΚ και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Με τις ήττες κόντρα σε ΑΕΚ (1-0), Πανιώνιο (0-1) και ΠΑΟΚ (2-0), ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος, που όχι μόνο έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε ένα τέρμα.

Κάτι που είχε να συμβεί από την αγωνιστική περίοδο 1984 - 1985, όταν τότε οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ηττηθεί κατά σειρά από Δόξα Δράμας (1-0), ΑΕΚ (0-1) και Απόλλωνα Καλαμαριάς (2-0).

Τρία παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός είχε δεχθεί τέσσερα τέρματα χωρίς να βρει απάντηση. Στον πάγκο των Πειραιωτών καθόταν ο Γερμανός τεχνικός Γκέοργκ Κέσλερ.

Για την ιστορία, κόντρα στην Δόξα Δράμας (23/12/1984) είχαν αγωνιστεί οι Σαργκάνης, Βαμβακούλας, Μίχος, Παπαδόπουλος, Άλμπερτσεν, Κουσουλάκης, Ξανθόπουλος, Σέστιτς, Τόγιας, Αναστόπουλος, Μητρόπουλος, Κοκολάκης και Λεμονής.

Στο ματς με την ΑΕΚ (30/12/1984) είχαν ξεκινήσει οι Σαργκάνης, Βαμβακούλας, Παπαγγελής, Περσίας, Κουσουλάκης, Ξανθόπουλος, Κοκολάκης, Σέστιτς, Άλμπερτσεν, Αναστόπουλος, Μητρόπουλος.

Στην Καλαμαριά (06/01/1985) κόντρα στον Απόλλωνα είχαν αγωνιστεί οι Σαργκάνης, Μίχος, Παπαγγελής, Αγγελίνας, Περσίας, Κουσουλάκης, Ξανθόπουλος, Τόγιας, Αναστόπουλος, Λεμονής, Μητρόπουλος.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ