ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις για "κόψιμο" και 4 ερωτηματικά στον Ολυμπιακό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ολυμπιακός, Κασάμι, Βέργος, Μπουχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Τα... ζόρια για Μπουχαλάκη, Κασάμι και Βιάνα, τα δεδομένα για τα "εξάρια", τον Γιαννιώτα και τον Ντε Λα Μπέγια. Ο Μπέσνικ Χάσι είχε αποφασίσει κατά 80% για τους παίκτες που θα βρεθούν στο β' στάδιο, στο Γκενκ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ ολοκληρώθηκε την Τρίτη (27/6) με μία πρωινή προπόνηση και στις 11 το βράδυ θα βρίσκεται στην Αθήνα. Ο Μπέσνικ Χάσι είχε αποφασίσει κατά 80% για τους παίκτες που θα βρεθούν στο β' στάδιο στο Γκενκ του Βελγίου, πριν καν διεξαχθεί το τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Λουντογκόρετς.

Με βάση τις επιλογές του 45χρονου τεχνικού στο ματς με τους πρωταθλητές Βουλγαρίας, υπάρχει η αίσθηση ότι τρεις ποδοσφαιριστές (πλην των 4 πιτσιρικάδων που ανέβηκαν για πρώτη φορά φέτος στα βουνά του Ζέεφελντ) πολύ δύσκολα θα μείνουν στο ρόστερ.

ΟΙ 3 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ... ΖΟΡΙΑ!

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο Κρητικός χαφ δεν θύμισε σε καμία περίπτωση τον Μπουχαλάκη των προηγούμενων προετοιμασιών. Ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, ενδεχομένως επηρεασμένος από όσα ακούγονταν για τον ίδιο πριν το Ζέεφελντ. Ακουγόταν ότι ούτως ή άλλως δύσκολα θα έμενε. Υπάρχει το σενάριο για δανεισμό στη Νότιγχαμ και το φιλολογικό ενδιαφέρον από Χάποελ Μπερ Σέβα και Στουρμ Γκρατς. Το ότι δεν έπαιξε με την Λουντογκόρετς, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Παϊτίμ Κασάμι: Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και παρότι αναζητούσε μία δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό για να ξαναφτιάξει το όνομά του, δεν έβγαλε την απαιτούμενη διάθεση. Μπήκε στο τελευταίο τέταρτο με την Λουντογκόρετς, ενώ στις προπονήσεις ο Χάσι τον χρησιμοποιούσε κυρίως σε ρόλο αριστερού εξτρέμ επειδή εκεί υπήρχε μία... τρύπα. Μοιάζει πολύ δύσκολη η παραμονή του.

Μπρούνο Βιάνα Ο Ολυμπιακός ψάχνει στόπερ και ο Βραζιλιάνος στο Ζέεφελντ δεν έδειξε κάτι το αξιοσημείωτο. Έβγαλε και κάποιους μικροτραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην παίξει καθόλου. Η ουσία είναι ότι ο Βιάνα εξ αρχής δεν είχε πολλές ελπίδες παραμονής.

ΤΑ 4 ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Γιάννης Γιαννιώτας: Οι “ερυθρόλευκοι” παλεύουν την περίπτωση του Καρσελά για την ενίσχυση των “φτερών” της επίθεσης. Επίσης, υπάρχουν οι Σεμπά, Μανθάτης, Πάρντο (επέστρεψε μετά τον γάμο του). Με την Λουντογκόρετς χρησιμοποίησε στα άκρα τους Μάριν και Ανδρούτσο. Μαζεύεται κόσμος και κοσμάκης. Ο Γιαννιώτας δεν πρόλαβε να δείξει πολλά πράγματα γιατί ενσωματώθηκε καθυστερημένα στην προετοιμασία. Αν πάει στο Βέλγιο, σίγουρα θα έχει τον χρόνο για να αποδείξει στον Χάσι ότι αξίζει να μείνει στο λιμάνι.

Σάσα Ζντιέλαρ – Μανώλης Σιώπης: Εδώ και δύο-τρεις μέρες έχει κυκλοφορήσει μία πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει και ένα “εξαρο-οκτάρι”. Το “France Football” αποκάλυψε ότι ο Ζιλέ της Ναντ είναι μία περίπτωση που αρέσει στον Χάσι. Από τη στιγμή που ο Ρομαό δεν κινδυνεύει με τίποτα, σε περίπτωση που αποκτηθεί άλλος ένας αμυντικός χαφ, τότε δεν αποκλείεται να την πληρώσει κάποιος από τους Ζντιέλαρ ή Σιώπη, παρότι στην Αυστρία έδειξαν πιο έτοιμοι από ποτέ.

Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια: Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της προετοιμασίας. Αυτομάτως, αν ο Χάσι κρατήσει τον Κούτρη και ο σύλλογος αποκτήσει και τον αριστερό μπακ που ψάχνει, τότε η θέση του Ντε Λα Μπέγια μόνο σίγουρη δεν θα είναι...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ