ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις φορές έχει έρθει η Σάντερλαντ για Μαζουακού

Τρεις φορές έχει έρθει η Σάντερλαντ για Μαζουακού
INTIME SPORTS

Και με την Μπάγερν, και με την Ντιναμό, και με την ΑΕΚ η αγγλική ομάδα είχε στείλει άνθρωπό της στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει πιθανότατα τον Αρτούρ Μαζουακού

“Νεκρή” είναι αυτή η περίοδος από ειδησεογραφία στους συλλόγους εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων. Καμία έκπληξη λοιπόν δεν προκαλούν τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με μεταγραφικής φύσεως ζητήματα.

Όπως για παράδειγμα τα όσα γράφτηκαν τα τελευταία δύο 24ωρα αναφορικά με τις ματιές που ρίχνει η Σάντερλαντ στον Μαζουακού. Η αγγλική ομάδα όντως είχε στείλει άνθρωπό της στο Καραϊσκάκη την περασμένη Τετάρτη (4/11) και τον είδε στο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Σάντερλαντ έχει έρθει άλλες δύο φορές στην Ελλάδα. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου και η δεύτερη με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Μπορεί και να είχε άνθρωπό της και στο Emirates με την Άρσεναλ, αλλά ακόμα και να πήγε κάποιος εκεί, έφυγε με άδεια χέρια αφού ο Μάρκο Σίλβα είχε προτιμήσει τότε τον Σαλίνο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η Σάντερλαντ λοιπόν φέρεται να παρακολουθεί τον Μαζουακού, αλλά έχει μείνει εκεί: Στην παρακολούθηση. Το τι θα προκύψει, θα το δούμε στην πορεία.

Το θέμα πάντως είναι ότι έχουν αρχίσει νωρίς τα σενάρια για τον Γάλλο αριστεροπόδαρο μπακ, ο οποίος – να θυμίσουμε – όλο το καλοκαίρι φερόταν να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού, αλλά τελικά δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας μία πρόταση που να ικανοποιούσε τους “ερυθρόλευκους”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ