ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις εβδομάδες έξω ο Ντουρμάζ

Τρεις εβδομάδες έξω ο Ντουρμάζ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζίμι Ντουρμάζ υπέστη μυικό τραυματισμό στον μακρό προσαγωγό του αριστερού ποδιού και θα χάσει τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2/3) και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (13/3).

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε μόνο την πρόκριση από την Άντερλεχτ, αλλά και τον Τζίμι Ντουρμάζ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο μυικός τραυματισμός του στον προσαγωγό θα τον αφήσει για καμιά 20αριά μέρες εκτός υποχρεώσεων, όπερ σημαίνει ότι θα χάσει τον ημιτελικό της Τετάρτης (2/3) με τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (13/3).

Αξίζει να σημειώσουμε πως στα θετικά είναι η επιστροφή του Ερνάνι σε κανονικό πρόγραμμα, όμως ο Πορτογάλος ουσιαστικά χάνει τους δυο βασικούς του εξτρέμ (Ντουρμάζ και Πάρντο).

Ήταν βαρύ το κλίμα, λοιπόν, στη σημερινή προπόνηση (26/2) λόγω του ευρωπαϊκού αποκλεισμού και είναι ένα θέμα για τον Μάρκο Σίλβα να βρει κίνητρα στους παίκτες του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Υπάρχει βέβαια η προοπτική της κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά πρωτίστως θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ανυψωθεί το ηθικό των «ερυθρολεύκων», καθώς ορισμένοι εξ αυτών έβαλαν και τα κλάματα στα αποδυτήρια!

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (18.00) και στη συνέχεια θα ανακοινώσει ο Σίλβα την αποστολή για το παιχνίδι με την Βέροια (28/2, 15.00)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ