ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενταση στο Καραϊσκάκη: Τραυματισμός παικτών και φροντιστή από άνδρες των ΜΑΤ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν τους Στέφανο Καπίνο, Θανάση Ανδρούτσο και Δημήτρη Νικολάου στη φυσούνα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Ένταση στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Σύμφωνα ενημέρωση της "ερυθρόλευκης ΠΑΕ, άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν τους Στέφανο Καπίνο, Θανάση Ανδρούτσο και Δημήτρη Νικολάου, αλλά και φροντιστές της ομάδας στη φυσούνα, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Εκτός απ' την ένταση στη φυσούνα, προκλήθηκε κι ένα επεισόδιο μεταξύ των φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρίσκονταν κάτω απ' τα δημοσιογραφικά με αστυνομικούς. Αφορμή στάθηκε μία κίνηση ενός εκ των αστυνομικών, o οποίος άρχισε να χτυπάει τα πλέξιγκλας με το γκλομπ του και να βρίζει τους οπαδούς.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αμέσως, υπήρξε αντίδραση των οπαδών, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος αστυνομικός να τραπεί σε φυγή. Μάλιστα, τρεις ηλικιωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά και κάποιοι δημοσιογράφοι φώναξαν πως είναι ντροπή μία τέτοια κίνηση, ενώ ζήτησαν και τον αριθμό του προκειμένου να καταγγείλουν επίσημα το συμβάν. Αξίζει να σημειωθεί πως το σκηνικό έχει καταγραφεί και σε VIDEO.

ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΖΩΝΗ

Παράλληλα, λίγη ώρα αργότερα, οπαδοί των "ερυθρόλευκων" προσπάθησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς στο σημείο που βρίσκεται το λόμπι (είσοδος του γηπέδου) και η Μικτή Ζώνη, πετώντας μάλιστα κροτίδες. Ευτυχώς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πρόλαβαν και έκλεισαν τις πόρτες, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την τοποθέτηση του Διευθυντή επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά, ενημέρωσε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καπίνο: "Μας χτυπούσαν τα ΜΑΤ"
Καραπαπάς: "Τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας"
Μάριν: "Στείλτε μας έναν κανονικό διαιτητή και θα πάμε τελικό"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Ο SPORT24 RADIO 103,3 ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ