ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχονται από Αργεντινή και Κίνα για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΠΙΚΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΠΙΚΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

ΜΜΕ απ' όλο τον κόσμο θα καλύψουν από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την προσεχή Τρίτη, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. (31/10, 21:45).

Oκακός χαμός θα γίνει από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες και εφημερίδες στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου τουChampions League,Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλουν να το καλύψουν από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, ΜΜΕ απ' όλο τον κόσμο! Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον δημοσιογράφοι (εκτός από Ισπανία φυσικά) από Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Τουρκία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης από Αργεντινή, αλλά και από την μακρινή Κίνα...

Ουσιαστικά έχει τόσο μεγάλη ζήτηση το συγκεκριμένο παιχνίδι όσο είχαν τα ματς που είχαν δώσει οι “ερυθρόλευκοι” στο Καραϊσκάκη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Φεβρουάριο του 2014, αλλά και με την Μπάγερν Μονάχου τον Σεπτέμβριο του 2015.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ