ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τους έχει στην... τσίτα o Μάρκο Σίλβα ενόψει Άντερλεχτ

Τους έχει στην... τσίτα o Μάρκο Σίλβα ενόψει Άντερλεχτ
Μάρκο Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λογικά στην προπόνηση της Τετάρτης (24/2, 10.30) θα ανοίξει οριστικά τα χαρτιά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, για τη ρεβάνς με την Άντερλεχτ. Ούτε σήμερα (23/2) προπονήθηκε με την ομάδα ο Σιόβας.

Ένας κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για το ποιους θα επιλέξει ο Σίλβα στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ. Οι εμφανίσεις των Κασάμι, Τσόρι και Καμπιάσο με τον Ατρόμητο φαίνεται πώς τον έβαλαν σε σοβαρές σκέψεις, όμως, έχει φροντίσει να μην αποκαλύψει και τόσο πολύ τα πλάνα του.

Η αίσθηση που επικρατούσε μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας (22/2) ήταν ότι θα πάει το πολύ με μία αλλαγή σε σχέση με το ματς των Βρυξελλών, αυτή του Ελαμπντελαουί αντί του Σαλίνο! Ούτε Τσόρι, ούτε Καμπιάσο, ούτε Κασάμι στην ενδεκάδα δηλαδή.

Την Τρίτη (23/2) το μόνο που έκανε ήταν να στείλει ένα μήνυμα ότι θέλει να κρατήσει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση, αφού τα μπέρδεψε αρκετά τα πράγματα. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (24/2, 10.30) θα γίνει πιο διαφωτιστικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του.

Κατά τ' άλλα, ο Σιόβας ανέβασε ρυθμούς, ακολούθησε έντονο ατομικό και θα δοκιμάσει αύριο το πρωί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, μήπως και καταφέρει να μπει έστω την τελευταία στιγμή στην αποστολή. Αντιθέτως, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν ένα μήνα και κάτι, προπονήθηκε ο Ερνάνι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα βρεθεί και στην 18άδα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ: Γίνε Σίλβα!

Ο Βορειοϊρλανδός Χάντερ στο Ολυμπιακός - Άντερλεχτ

Ντομίνγκες: "Πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ