ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τους έχει όλους στην "τσίτα" ο Σίλβα

Τους έχει όλους στην "τσίτα" ο Σίλβα
INTIME SPORTS

Και την Πέμπτη (11/2) φρόντισε να μην αποκαλύψει τα πλάνα του ο Μάρκο Σίλβα. Σαφέστατο προβάδισμα Κασάμι και Πάρντο – Ντουρμάζ για τα άκρα.

Έχει επιλέξει μία άλλη τακτική ο Μάρκο Σίλβα στην προετοιμασία που κάνει όλη την εβδομάδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (13/2, 19.30).

Έχει αποφασίσει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κλειστά τα χαρτιά του, πράγμα που δεν έκανε για παράδειγμα στην προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ. Και στην προπόνηση της Πέμπτης (11/2) λοιπόν φρόντισε να μην αποκαλύψει τα πλάνα του.

Δεν έχει κάνει δηλαδή ένα δίτερμα στο οποίο να έχει "φωτογραφίσει" την ενδεκάδα και αν τελικά προσανατολίζεται να κάνει μόνο μία αλλαγή (αυτή του Κασάμι αντί του Ζντιέλαρ) ή περισσότερες, σε σχέση με το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Ακούγεται έντονα το σενάριο που θέλει τον Σεμπά να χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας. Το κλίμα που βγαίνει από το Ρέντη όμως δεν επιβεβαιώνει τα περί παρουσίας του Βραζιλιάνου στο αρχικό σχήμα, άσχετα αν δεν έχει κάνει κάποια δοκιμή ο Πορτογάλος τεχνικός.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να μην αλλάξει τα πρόσωπα στα "φτερά" της επιθετικής γραμμής. Να κατεβάσει ξανά τους Πάρντο και Ντουρμάζ.

Το γεγονός ότι δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα στις προπονήσεις στο Ρέντη είναι και μία προσπάθεια από πλευράς Σίλβα για να τους κρατήσει όλους σε εγρήγορση.

Όσο για την ενδεκάδα που πιστεύουν οι περισσότεροι στο Ρέντη ότι θα επιλέξει τελικά ο 39χρονος κόουτς των Πειραιωτών;

Είναι με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Λογικά στην προπόνηση της Παρασκευής (12/1) θα φανεί αν σκέφτεται περισσότερες από μία αλλαγές. Όλο και κάποια δοκιμή θα κάνει, είτε μέσω οικογενειακού διπλού, είτε μέσω των ασκήσεων τακτικής ή των στατικών φάσεων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ