ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τους έδωσε την Χάποελ στο… πιάτο

Τους έδωσε την Χάποελ στο… πιάτο

Βίντεο για αρκετή ώρα έδειξε ο Βίκτορ στους παίκτες του και στάθηκε την περισσότερη ώρα στον τρόπο με τον οποίο φεύγουν ταχύτατα στην κόντρα οι Ισραηλινοί.

Η αντικατασκοπεία της Χάποελ καλά κρατεί στο Ρέντη. Ο Βίκτορ και οι συνεργάτες του είχαν πάρει στα χέρια τους ταdvdμε τα παιχνίδια των Ισραηλινών στον 2προκριματικό γύρο τουChampions Leagueμε την Σέριφ και τα πέρασαν από "κόσκινο".

Είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία ομάδα που γενικότερα πίσω είναι ευάλωτη, αν την βρει κάποιος σε κακή μέρα μπορεί να της δημιουργήσει ένα σωρό προβλήματα και να μην σταματάει να γράφει το… κοντέρ. Όμως,από τη μέση και μπροστά είναι ικανή για όλα!

Το πρωί της Δευτέρας (25/7) ο Βίκτορ έκλεισε τους παίκτες του στην αίθουσα προβολής βίντεο στο Ρέντη και τους έδειξε στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της Χάποελ.

Ουσιαστικά τους εξήγησε ότι θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις των Ισραηλινών. Αυτό είναι το ατού της αυριανής (27/7) αντιπάλου του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό.

Οι Σάχαρ και Νουακέμε είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που αναλαμβάνουν το "φορτίο" των αντεπιθέσεων, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους και να φτάσουν αστραπιαία στην αντίπαλη περιοχή.

Ο δε πανύψηλος Όγκου είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το κομμάτι της δημιουργίας. Είναι ο… Φορτούνης της Χάποελ.

Επίσης, υπάρχει και ο πολύπειρος Ελιανίβ Μπαρντά που στο παιχνίδι με την Σέριφ μπήκε στο60’, αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο Καραϊσκάκη. Ο 34χρονος Μπαρντά αγωνίζεται και στα πλάγια, και πίσω από τον επιθετικό.

Γενικότερα, ο Βίκτορ στάθηκε πολύ στο κομμάτι των αντεπιθέσεων της Χάποελ. Περιμένει ότι οι Ισραηλινοί θα παραταχθούν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, ότι θα προσπαθήσουν να... κοιμίσουν τον Ολυμπιακόκαι θα κυνηγήσουν το γκολκατά βάση από τις κόντρες που μοιάζουν να είναι από τα δυνατά τους "όπλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη νέα καταδίκη Αλαφούζου, Θωμαΐδη και ΣΚΑΪ
Κατέληξε στο αρχικό σχήμα ο Βίκτορ
Προτεραιότητα και σενάρια
Όταν ο Μαρινάκης έδωσε το "Γ. Καραϊσκάκης" στην ΑΕΚ
Περί μεταγραφών και επενδύσεων
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ