ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τουρνουά στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη

Τουρνουά στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη

Η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού διοργανώνει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το "1ο Τουρνουά Θανάσης Μπέμπης", από τις 20 έως τις 22/12. Το τουρνουά είναι για την ηλικιακή κατηγορία 2009-2010.

Με στόχο να γίνει θεσμός, η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού διοργανώνει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το "1ο Τουρνουά Θανάσης Μπέμπης". Το τουρνουά είναι για την ηλικιακή κατηγορία 2009-2010 και θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Δεκέμβρη.

Το δελτίο Τύπου:

"Η Διεύθυνση Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού διοργανώνει από τις 20 έως τις 22 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Σχολής Ρέντη το "1ο Τουρνουά Θανάσης Μπέμπης".

Οι Σχολές τιμούν τη μνήμη του Θανάση Μπέμπη ο οποίος έφυγε από τη ζωή μέσα στο 2017. Ο Θανάσης Μπέμπης έζησε μια ζωή μέσα στον Ολυμπιακό, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής είτε ως επικεφαλής της Ακαδημίας και οι Σχολές δεν τον ξεχνούν. Στόχος είναι το τουρνουά να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο όλοι να τιμούν και να μαθαίνουν για τον Θανάση Μπέμπη.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά είναι οι: Σχολή Ρέντη (2), Σχολή Βοτσαλάκια, Σχολή Καραϊσκάκη, Σχολή Πέραμα, Κοψαχείλα, ΑΟΚ Φαλήρου, Ελπίδες Αγίων Αναργύρων.

Οι όμιλοι -->> Α': Ρέντη, Καραϊσκάκης, ΑΟΚ Φαλήρου, Κοψαχείλα. Β': Ρέντη, Βοτσαλάκια, Πέραμα, Ελπίδες Αγίων Αναργύρων.

Το τουρνουά είναι για την ηλικιακή κατηγορία 2009-2010".

Photo credits: olympiacos.org

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ