ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τουρκικός Τύπος: "Σεισμός στον Ολυμπιακό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με έκπληξη υποδέχθηκε ο Τύπος της Τουρκίας την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας, την Πέμπτη 9 Μάρτη στις 22:05 για τους "16" του Europa League, με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, Τουρκίας, να υποδέχεται με έκπληξη την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού από τον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

"Σεισμός στον Ολυμπιακό"

Η "Fanatik" έχει πρώτο θέμα στην επικαιρότητα της Μπεσίκτας την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. "Απολύθηκε ο Μπέντο. Σεισμός στον αντίπαλο της Μπεσίκτας". Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η "Fotomac". Ο τίτλος είναι "σεισμός στον Ολυμπιακό πριν από το ματς με την Μπεσίκτας".

Τουρκικός Τύπος: "Σεισμός στον Ολυμπιακό"

"Τέλος ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό"

Η "Milliyet" ενημερώνει ότι "το έργο του Μπέντο στον Ολυμπιακό τελείωσε". Στο κείμενο παρατίθεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπογραμμίζεται ότι ο Βασίλης Βούζας θα καθοδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" στο ματς με την Μπεσίκτας για τους "16" του Europa League.

Τουρκικός Τύπος: "Σεισμός στον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ