ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τούρκικα σενάρια για Καρντόσο και επιστροφή στην Τράμπζονσπορ

Τούρκικα σενάρια για Καρντόσο και επιστροφή στην Τράμπζονσπορ
Καρντόσο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα, ο Όσκαρ Καρντόσο συναντήθηκε με άνθρωπο της Τράμπζονσπορ προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στην τουρκική ομάδα.

Ο Όσκαρ Καρντόσο δεν έχει βρει τα πατήματά του στον Ολυμπιακό και μέχρι στιγμή... αγνοεί το σκοράρισμα. Ο Παραγουανός στράικερ δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα τον δρόμο προς τα δίχτυα, παραμένοντας "άσφαιρος" σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το γεγονός αυτό, αλλά και το ότι βρίσκεται στην σκιά του Μπράουν Ιντέγε, δημιουργούν σενάρια αναφορικά με το μέλλον του.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο συναντήθηκε με άνθρωπο της πρώην ομάδας του, της Τράμπζονσπορ, εξετάζοντας το ενδεχόμενο επιστροφής στην γειτονική χώρα. Ο συνεργάτης του Ερσούν Γιανάλ, Βολκάν Καζάκ ταξίδεψε στην Αθήνα και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, τσεκάροντας παίκτες του Ολυμπιακού και κάπως έτσι προέκυψε θέμα Καρντόσο.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο ίδιος φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει δανεικός τον Γενάρη, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην χώρα μας. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που λένε στην Τουρκία και δεν προκύπτει από πουθενά αλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτσι θα κινηθεί μεταγραφικά ο Ολυμπιακός τον Γενάρη
Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League
Brown vs Ideye
2084 λεπτά, 2 γκολ: Ποια είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση έως τώρα;
Οι Τούρκοι, ο Ιβάνοβιτς και ο Ολυμπιακός
Φιλοξένησε 22 πρόσφυγες ο Ολυμπιακός
Η καλύτερη επίδοση του Μιλιβόγεβιτς και συνεχίζει!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ