ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τορεθίγια: "Ο Σιόβας; Δεν έχουμε 100% στήριξη να τον αποκτήσουμε"

Τορεθίγια: "Ο Σιόβας; Δεν έχουμε 100% στήριξη να τον αποκτήσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπέτις, Μιγκέλ Τορεθίγια, παραδέχθηκε ότι οι "βερδιμπλάνκος" έχουν επεξεργαστεί την περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα, ωστόσο δεν υπάρχει ομοφωνία στην ομάδα για την απόκτησή του.

Η Μπέτις συνεχίζει να ψάχνει κεντρικό αμυντικό, το όνομα του Έλληνας διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Σιόβα, βρίσκεται στην επικαιρότητα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας από τη Σεβίλλη να παραδέχεται ότι πράγματι υπάρχει στην (μεταγραφική) ατζέντα, ωστόσο δεν υπάρχει 100% στήριξη μέσα στην ομάδα για να προχωρήσει η περίπτωση.

"Ο Σιόβας; Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχουμε επεξεργαστεί αλλά δεν έχουμε την 100% στήριξη για να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πάρουμε. Θα ψάξουμε μια λύση που θα τους ικανοποιεί όλους. Κανείς ποδοσφαιριστής από αυτούς που έχουμε πάρει δεν έχει τύχει αρνητικής αντιμετώπισης από το τεχνικό επιτελείο. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε κεντρικό αμυντικό και θα το κάνουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Δεν θα υπογράψουμε για να υπογράψουμε", υποστήριξε ο Μιγκέλ Τορεθίγια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ