ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόπο στα… νιάτα δίνει ο Σίλβα

Τόπο στα… νιάτα δίνει ο Σίλβα
INTIME SPORTS

Με πολλές "ρεζέρβες" απόψε (3/2, 19.30) ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς του 5-0 στην Τρίπολη. Βασικοί οι Βούρος, Τσιμίκας, Κολοβός, Πουλίδο και στον πάγκο άλλα έξι παιδιά από την Κ20.

Το σκορ του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη δίνει τη δυνατότητα στον Μάρκο Σίλβα να δώσει ανάσες στα βασικά εργαλεία.

Όλη η ενδεκάδα του 0-3 στα Ιωάννινα έμεινε στην Αθήνα. Στην Τρίπολη κατέβηκαν επτά πιτσιρικάδες της Κ20 και ο Πραξιτέλης Βούρος που θεωρείται η παλιοσειρά των Νέων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας κερδίσει ο Ολυμπιακός με 5-0 πριν από επτά βράδια, θα δει απόψε πολλές από τις "ρεζέρβες" του. Όπως για παράδειγμα τους Βούρο, Τσιμίκα, Κολοβό, Πουλίδο.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και τον χρόνο που θα δώσει στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος μετά από κάτι παραπάνω από 5 μήνες επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Τελευταία του παρουσία σε αποστολή και σε αγώνα φυσικά ήταν στις 23 Αυγούστου, στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Είναι ανοικτό το αν θα παίξει στο πλευρό του Κασάμι ή τελικά θα επιλέξει ο Σίλβα τον πιτσιρικά Λάτσι και χρησιμοποιήσει τον Μπουχαλάκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Γενικότερα η ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας, Κασάμι, Λάτσι ή Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Σεμπά, Κολοβός και Πουλίδο αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού.

Ο Σίλβα το έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι από τέτοια παιχνίδια "μετράει" συμπεριφορές. Το γνωρίζουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές του και σίγουρα όσοι πατήσουν σήμερα (3/2, 19.30) το χορτάρι του "Θ. Κολοκοτρώνης" θα κληθούν να στείλουν και ένα μήνυμα στον προπονητή τους ότι πρέπει να τους υπολογίζει περισσότερο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ρέτσος, Σάλιακας, Νικολάου, Μανθάτης και Πλέγας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ