ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τον υποδέχθηκε η... βροχή

Τον υποδέχθηκε η... βροχή
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγα λεπτά πριν τις 19:00 και την Κυριακή (1/2) θα μεταβεί οδικώς στη Βέροια για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. (video)

Για την 21η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βέροιας εκτός έδρας και η αποστολή των "ερυθρολεύκων" βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από το απόγευμα του Σαββάτου (31/1).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Οι Πειραιώτες αναχώρησαν αεροπορικώς για την συμπρωτεύουσα στις 18:00 και μετά από πτήση περίπου 40 λεπτών (με ορισμένες αναταράξεις στην απογείωση και την προσγείωση εξαιτίας των σφοδρών ανέμων) προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", με τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τους ανθρώπους της διοίκησης να φεύγουν κατευθείαν για το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή.

Μαζί με την ομάδα ταξίδεψε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ θέλησε να βρίσκεται στο πλάι των ποδοσφαιριστών του, που αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής (1/2, 19:30) στην Ημαθία μπαίνουν σε ένα πολύ βαρύ και απαιτητικό πρόγραμμα για τις επόμενες 40 ημέρες.

Ο Ολυμπιακός σε αυτό το διάστημα θα δώσει διαδοχικά ματς, σχεδόν ανά τρεις ημέρες, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις συναντήσεις με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ (x2 για το Κύπελλο Ελλάδας), Παναθηναϊκό και Ντνίπρο (x2 για το Europa League).

Στην συμπρωτεύουσα η "ερυθρόλευκη" αποστολή συνάντησε πολλή βροχή και υγρασία, καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο.

Για το ματς της Κυριακής υπάρχει μια ανησυχία όσον αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, με την πόλη να πλήττεται από έντονες βροχοπτώσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση των ομάδων Κ20 για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο γήπεδο Ταγαροχωρίου στις 12:00 (1/2) το μεσημέρι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε για την αναμέτρηση με την Βέροια:Μέγκιερι, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαλίνο, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ