ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για Μάνο ο Ολυμπιακός

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Μάνος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού του ΟΦΗ, Δημήτρη Μάνου, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Football League με 15 γκολ σε 16 συμμετοχές. (VIDEO)

Την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του πραγματοποιεί εφέτος ο Δημήτρης Μάνος. Ο 24χρονος επιθετικός του ΟΦΗ έχει βάλει 15 γκολ σε 16 παιχνίδια στη Football League, όπου είναι πρώτος σκόρερ ύστερα από 21 αγωνιστικές. Για τον Μακεδόνα φορ έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από ομάδες της Super League, αλλά αυτή που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την απόκτησή του είναι ο Ολυμπιακός.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν έρθουν σε επαφή με τον ΟΦΗ, με τον οποίο έχει προκύψει προφορική συμφωνία. Άλλωστε είναι γνωστή η στρατηγική των Πειραιωτών να επιδιώκουν την απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και το "ζεστό" ενδιαφέρον για Μασούρα - Καρατάσιο της ΑΕΛ, για τον δεξιό μπακ του Ατρόμητου Κυριάκο Κιβρακίδη, ενώ προ καιρού υπήρξαν αρκετά ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία έχει κλείσει ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μάνος ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του στη Βέροια, με την οποία έκανε ντεμπούτο στη Super League τη σεζόν 2012-2013. Στην ομάδα της Ημαθίας έμεινε μέχρι και το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, οπότε και υπέγραψε στον Εργοτέλη, με το οποίο κατέγραψε εκείνο το εξάμηνο 18 συμμετοχές και 6 γκολ. Στον ΟΦΗ ανήκει από το καλοκαίρι του 2016. Πέρυσι στη Football League έβαλε δέκα γκολ σε 30 παιχνίδια, ενώ εφέτος σε 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει 15.

Ο Βεροιώτης στράικερ είναι ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ κατά την τρέχουσα σεζόν και έχει παίξει κομβικό ρόλο στο γεγονός ότι η ομάδα του Ηρακλείου είναι δεύτερη, σε τροχιά ανόδου, στο -2 από τον πρωτοπόρο Άρη και στο +5 από την τρίτη Παναχαϊκή (στη Super League ανεβαίνουν απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες). Με δεδομένο ότι απομένουν ακόμη έντεκα αγωνιστικές για τον ΟΦΗ (είναι 13, αλλά τα παιχνίδια με Βέροια και Αχαρναϊκό δεν θα γίνουν, αφού αυτές οι δύο ομάδες έχουν αποσυρθεί), ο Μάνος μπορεί να αυξήσει τη συγκομιδή των γκολ του.

Δείτε μερικά από τα εφετινά γκολ του Μάνου:







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ