ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τον "πλήγωσε" η απουσία του Πάρντο

Τον "πλήγωσε" η απουσία του Πάρντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλές μέρες πριν από τις Βρυξέλλες ο Σίλβα σχεδίαζε να χτυπήσει την Άντερλεχτ από τα άκρα με κύριους εκφραστές τους Πάρντο και Ντουρμάζ. Ο τραυματισμός του Κολομβιανού όμως του χάλασε τα σχέδια.

Στο χειρότερο χρονικά σημείο έπαθε τη ζημιά ο Φελίπε Πάρντο. Ο Μάρκο Σίλβα που προετοίμαζε το παιχνίδι στις Βρυξέλλες περίπου δύο εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή του, είχε τον Κολομβιανό εξτρέμ στις βασικές του επιλογές και τον θεωρούσε ένα σημαντικότατο «γρανάζι» για να λειτουργούσε η κόκκινη μηχανή με την προοπτική να έπαιρνε θετικό αποτέλεσμα επί βελγικού εδάφους.

Πέντε μέρες πριν από το ματς στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" ο Πάρντο έπαθε τη ζημιά στη γάμπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ . Η θλάση τον έθεσε νοκ άουτ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να τραβάει τα μαλλιά του.

Πόνταρε πολλά στην ταχύτητα του Πάρντο. Έχοντας παρακολουθήσει πολλές φορές την Άντερλεχτ, είχε διαπιστώσει ότι στο αμυντικό τρανζίσιον οι Βέλγοι είναι τραγικοί. Ειδικά οι ακραίοι της μπακ (Μπίτνερ, Ναχάρ) ξεχνιόντουσαν μπροστά όταν έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο και ανέβαιναν για να βοηθήσουν επιθετικά την ομάδα τους.

Πόνταρε λοιπόν στον Κολομβιανό και τον θεωρούσε «κλειδί», ειδικά για την αναμέτρηση των Βρυξελλών, εκεί όπου οποιοδήποτε ερυθρόλευκο γκολ θα μετρούσε διπλό.

Αναγκαστικά πήγε στην επιλογή του Σεμπά στο Βέλγιο. Δεν έβλεπε να υπάρχει και κάτι άλλο στον ορίζοντα. Μια επιλογή όμως που ήταν κόντρα στα αρχικά του πλάνα. Μια επιλογή από την οποίαγνώριζε εξ αρχής ότι δεν θα κέρδιζε επιθετικά και πολλά πράγματα ο Ολυμπιακός. Όμως, δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Άλλωστε και ο Πουλίδο από... σπόντα προέκυψε στην ενδεκάδα της ρεβάνς (σ.σ. χάρη στην παρουσία του με τον Ατρόμητο).

Δυστυχώς όμως για τον Πορτογάλο τεχνικό, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι τραυματισμοί. Είναι δεδομένο πάντως ότι η θλάση του Κολομβιανού τον «πλήγωσε». Όπως τον «πλήγωσε» και ενόψει Τούμπας ο μυικός τραυματισμός του Ντουρμάζ και καλείται πάλι να αναζητήσει λύσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ