ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το σόου του Μίτσελ

Το σόου του Μίτσελ
INTIME SPORTS

Στην καθιερωμένη αναμέτρηση ανάμεσα στους δημοσιογράφους και το τεχνικό τιμ, ο ρέφερι Μίτσελ ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Πλάκες και φοβερές ατάκες από τον Ισπανό τεχνικό!

Προφανώς και ο νικητής της αναμέτρησης ήταν γνωστός, πριν καν την έναρξη του καθιερωμένου φιλικού που διεξάγεται ανάμεσα στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας κάθε χρόνο στην διάρκεια της προετοιμασίας.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Γιώργος Περπερίδης

Το σόου του Μίτσελ
INTIME SPORTS

Έτσι και φέτος έγινε αυτό το παιχνίδι. Με 4-0 ηττήθηκαν οι δημοσιογράφοι (με τους οποίους αγωνίστηκε και ο υπογράφοντας), ένα αξιοπρεπέστατο εύρος γκολ, απόρροια όμως και του... ρέφερι Μίτσελ. Δύο γκολ του Κώστα Σαμοθράκη ακύρωσε ο Ισπανός τεχνικός, ξεσηκώνοντας πλήθος διαμαρτυριών στους οπαδούς που βρίσκονταν στις κερκίδες!

Ο Μίτσελ είχε ήδη αρχίσει να φτιάχνει κλίμα απίστευτου γέλιου, κάνοντας πλάκα στους πάντες, ενώ "έπαιζε" και με τους θεατές (φίλους του Ολυμπιακού) της αναμέτρησης.

Μόλις άκουσε τα (χαβαλετζίδικα) "ουουουουουου" της κερκίδας όταν ακύρωσε το πρώτο γκολ, έβγαλε το κινητό του και έκανε πως τους παίρνει φωτογραφία για να τους θυμάται και να μην τους επιτρέψει ξανά να μπουν στο γήπεδο!

Το ίδιο έκανε και στο δεύτερο ακυρωθέν γκολ και τις "αποδοκιμασίες" των οπαδών, προτρέποντας τον Διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά να αναλάβει... δράση.

Στις διαμαρτυρίες του Κώστα Σαμοθράκη για το δεύτερο ακυρωθέν γκολ, ο Μίτσελ μπήκε κανονικά στο πετσί του ρόλου του και άρχισε να φωνάζει με ύφος "μην μου μιλάς, μην με πλησιάζεις", προσποιούμενος πως θα βγάλει κάρτα από το τσεπάκι του.

Μιλάμε για στιγμές ανείπωτου γέλιου... Το σόου Μίτσελ άρχισε στο πρώτο φάουλ που σφύριξε και έβγαλε από την τσέπη του ένα σπρέι για να τραβήξει γραμμή, όπως δηλαδή συμβαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας!

Το σόου του Μίτσελ
INTIME SPORTS

Στο ημίχρονο, με το σκορ 3-0, ο Ισπανός τεχνικός μπήκε στο γήπεδο για να δώσει το έναυσμα της επανάληψης και μόλις έφτασε στην σέντρα, έδωσε στους δημοσιογράφους μια μπάλα... ράγκμπι.

Το σόου του Μίτσελ
INTIME SPORTS

"Πάρτε αυτήν μπας και την βάλετε στα δίχτυα", είπε χαρακτηριστικά και φυσικά υπήρξε ένα νέος γύρος γέλιου που ολοκληρώθηκε σε μια φάση που τρεις δημοσιογράφοι και τρεις από το τεχνικό τιμ, βρέθηκαν άπαντες (!) ξαπλωμένοι στην περιοχή.

Το σόου του Μίτσελ
INTIME SPORTS
Το σόου του Μίτσελ
INTIME SPORTS

Οι μεν για να διώξουν και οι δε για να σκοράρουν... Σουρεάλ σκηνικό, λες και είχε χειροβομβίδα στο σημείο. Ο Μίτσελ είχε βάλει και τον γιατρό της ομάδας στο μάτι!

Ο κ. Θέος έψαχνε το γκολ σε όλο το παιχνίδι. Μόλις λοιπόν του δόθηκε η ιδανική ευκαιρία να σκοράρει (για το 4-0), ο Ισπανός τεχνικός σφύριξε την λήξη, την στιγμή που η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα... Τελικά όμως το γκολ μέτρησε, καθώς ο γιατρός είχε ήδη αρχίσει τα έξαλλα πανηγύρια!

Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε πως το φιλικό άρχισε κάτω από συγκινησιακή φόρτιση, καθώς πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νικήτα Γαβαλά, ο οποίος πολύ πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Το σόου του Μίτσελ
INTIME SPORTS

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ