ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

To... μυστικό του Φετφατζίδη

To... μυστικό του Φετφατζίδη
Ο Γιάννης Φετφατζίδης σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τη Νιγηρία INTIME SPORTS

Η Τζένοα δεν έχει πληρώσει ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φετφατζίδη και στον Πειραιά σκέφτονται δυο λύσεις. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Μπορεί διάφορα δημοσιεύματα να θέλουν τη Φούλαμ ασυνεπή στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον Ολυμπιακό, με επακόλουθο την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στο λιμάνι, στον Πειραιά όμως δεν ανησυχούν για την αγγλική ομάδα, αλλά πνέουν μένεα κατά της Τζένοα, που δεν έχει δώσει ευρώ για τον Φετφατζίδη.

Η ιταλική ομάδα λοιπόν είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να αποκτήσει τον διεθνή παίκτη και να πληρώσει 3.5 εκατομμύρια ευρώ, συν 500.000 ευρώ για ένα μίνιμουμ αριθμό συμμετοχών, που έχει ξεπερασθεί, αλλά και 1 εκατομμύριο σε περίπτωση πώλησης του Φετφατζίδη.

Από τις 3 Σεπτεμβρίου 2013 όμως, ο Ολυμπιακός δεν έχει εισπράξει τα χρήματα και το ιταλικό κλαμπ κωφεύει παρά τα συνεχή αιτήματα και τις απειλές, με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής να σκέφτεται δυο λύσεις.

1.Την προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ, η οποία θα λειτουργήσει ως... μπαμπούλας για να πληρώσει η Τζένοα τα συμφωνηθέντα.

2.Την επιστροφή του Φετφατζίδη στον Πειραιά.

Βέβαια για να ισχύσει το δεύτερο πρέπει να συνηγορήσει ο παίκτης, κάτι που θεωρείται δύσκολο επειδή έχει κατ επανάληψη εκφράσει την επιθυμία του να αγωνισθεί στο εξωτερικό. Και επιπροσθέτως, υπάρχει και η γνώμη του Μίτσελ, για το αν ο παίκτης υπάρχει στα σχέδια του.

Ο Φετφατζίδης εντωμεταξύ έκανε μεγάλες εμφανίσεις στα φιλικά της Εθνικής με τη Νιγηρία και την Πορτογαλία, ενώ αναμένεται να διακριθεί και στο Μουντιάλ, ανεβάζοντας την αξία του στο μεταγραφικό παζάρι.

Στο καμπιονάτο αγωνίσθηκε σε 31 ματς πρωταθλήματος, εκ των οποίων στα 11 ήταν βασικός, σε 6 έπαιξε και στα 90 λεπτά, στα 20 πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή και στα 25 αντικαταστάθηκε και δεν τελείωσε το παιχνίδι. Πέτυχε μάλιστα 2 γκολ απέναντι στη Ρόμα και στη Λάτσιο.

Ανάλογη περίπτωση είναι και του Νούνιες για τον οποίο ο Ολυμπιακός θα βάλει περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ θα βάλει στα ταμεία του. Το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο επιδίκασε στους «ερυθρολεύκους» την παραπάνω αποζημίωση, που αφορά τη μετεγγραφή του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στην Ιντεπεντιέντε.

Η αργεντίνικη ομάδα καλείται να καταβάλει το ποσό μέσα σε ενάμισι μήνα, ενώ σε περίπτωση που δε συμβεί κάτι τέτοιο θα τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών από το νέο πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ