ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το υπέροχο μήνυμα του Ρομπέρτο για όσα έζησε στην Τούμπα

Το υπέροχο μήνυμα του Ρομπέρτο για όσα έζησε στην Τούμπα
INTIME SPORTS

Μία φωτογραφία, ένα σχόλιο, η αποθέωση του ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Δείτε το μήνυμα του Ρομπέρτο μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Σε δεύτερη μοίρα έβαλε τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα ο ίδιος του ο αρχηγός. Σε ένα γήπεδο όπου ο Ρομπέρτο πριν περίπου 1,5 χρόνο βίωσε δύσκολες στιγμές στον ημιτελικό του Κυπέλλου, είδε χθες (4/10) μία τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα. Ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων έκανε λόγο για κερδισμένο ποδόσφαιρο, μίλησε για τη μεγάλη ομάδα τον ΠΑΟΚ, ενώ συγκίνησε με τη φωτογραφία και την αρχική του πρόταση στο ποστάρισμα του στο facebook.

Ο Ισπανός, ως αρχηγός του Ολυμπιακού, κατέθεσε στεφάνι μπροστά στη Θύρα 4 για τα αδικοχαμένα παιδιά του δικεφάλου που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη το 1999. "Κάποιες φορές η νίκη δεν είναι το πιο σημαντικό σε ένα παιχνίδι", υπογράμμισε ο Ρομπέρτο, γνωρίζοντας την αποθέωση στα στα σχόλια (και) από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το σχόλιο του ερυθρόλευκου τερματοφύλακα: "Κάποιες φορές η νίκη δεν είναι το πιο σημαντικό σε ένα παιχνίδι. Ήταν μία πολύ καλή νίκη απόψε, αλλά ήταν καλύτερος ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες #Σεβασμός".

Sometimes the victory is not the most important on a game... It was a very good victory tonight, but it was a better FOOTBALL GAME of 2 big teams #respect #RJ16

Posted by Roberto Jimenez Gago on Sunday, 4 October 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ