ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το 'χει ξεκόψει ο Πουλίδο για MLS!

Το 'χει ξεκόψει ο Πουλίδο για MLS!
Πουλίδο INTIME SPORTS

Τι λένε στις ΗΠΑ για τον Άλαν Πουλίδο και τους Colorado Rapids που κάνουν τα πάντα για να του αλλάξουν άποψη. Όλα ανοικτά με τον 24χρονο.

Οι πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν είναι και τόσο αισιόδοξες για τον Άλαν Πουλίδο και σε ό,τι έχει να κάνει με τη μετακίνησή του στους Colorado Rapids. Για την ακρίβεια τα μηνύματα δεν είναι τόσο αισιόδοξα για τον αμερικανικό σύλλογο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει άποψη στον ποδοσφαιριστή.

Οι Colorado έστειλαν στην Αθήνα τον τεχνικό τους διευθυντή Πολ Μπράβο για να διαπραγματευτεί την απόκτηση του Μεξικανού επιθετικού (με δανεισμό), αλλά ακόμα όλα είναι στον αέρα.

Στις ΗΠΑ και στο Μεξικό λέγεται ότι ο Άλαν Πουλίδο το έχει διαμηνύσει με κάθε επισημότητα και προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στο MLS! Βέβαια, όλα αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα, αλλά η αλήθεια είναι πώς το έχει... ξεκόψει το θέμα της αμερικάνικης λίγκας.

Δεν έχει να κάνει δηλαδή αποκλειστικά με τους Colorado Rapids, καθώς – όπως λέγεται - την ίδια απάντηση θα έδινε σε οποιονδήποτε άλλο σύλλογο ερχόταν από το MLS και επιχειρούσε να τον αποκτήσει.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνεται και από το Ρέντη, καθώς και στις τάξεις των παικτών την ίδια αίσθηση έχουν. Ότι ο Πουλίδο δεν θέλει με τίποτα να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Το ερώτημα βεβαίως έγκειται αλλού... Πού θα πάει ο Πουλίδο; Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και δεν αλλάξει άποψη περί ΗΠΑ, δεν υπάρχει κάτι άλλο προς το παρόν στον ορίζοντα. Θα προτιμήσει να μείνει στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας ότι δεν υπολογίζεται από τον Σίλβα;

Είναι ολοφάνερο ότι μετά το σίριαλ της μεταγραφής του στους “ερυθρόλευκους”, έχει μετατραπεί σε σίριαλ και η αποχώρησή του...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ