ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το βίντεο με Πλατανιά και τα "καμπανάκια" για Ξάνθη

Το βίντεο με Πλατανιά και τα "καμπανάκια" για Ξάνθη
INTIME SPORTS

Ο Σίλβα έδειξε στους παίκτες του βίντεο με όλα τα λάθη που έκαναν με τους Χανιώτες και τους προειδοποίησε ότι αν τα επαναλάβουν, μπορεί να τα πληρώσουν στα Πηγάδια.

Το απόγευμα της Δευτέρας (21/9) αναχωρεί ο Ολυμπιακός για την Ξάνθη, εκεί όπου θα επιδιώξει να κάνει το 4Χ4 το βράδυ της Τρίτης (22/9, 20.30) κόντρα σε μία ομάδα που όχι μόνο δεν έχει ηττηθεί στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει δεχτεί και γκολ!

Ο Μάρκο Σίλβα έχει φροντίσει να βάλει τους παίκτες του στο κλίμα για τα καλά. Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ενήμερος για τα Πηγάδια. Ξέρει ότι πέρσι η Ξάνθη είχε δύο εντός έδρας ήττες. Η μία από τον Ολυμπιακό (1-3, στο ντεμπούτο του Περέιρα) και η άλλη από τον Εργοτέλη τον Απρίλιο (0-1) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς για τους ακρίτες.

Κάθισε και είδε επίσης τα τρία φετινά παιχνίδια της Ξάνθης με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητο. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Λουτσέσκου δεν έχει φτιάξει μόνο μία ομάδα που έχει συμπαγή άμυνα. Έχει φτιάξει μία ομάδα που στα παιχνίδια με τους θεωρητικά δυσκολότερους αντιπάλους, στηρίζεται πολύ στις αντεπιθέσεις της.

Οι μνήμες από το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι ακόμα νωπές. Ποιος μπορεί να ξεχάσει για παράδειγμα ότι με το "καλημέρα" λίγο έλειψε ο Ολυμπιακός να βρεθεί πίσω στο σκορ. Αλλά ας όψεται ο Ρομπέρτο που έπιασε το πέναλτι.

Ο Σίλβα λοιπόν έφτιαξε ένα βίντεο με τους συνεργάτες του, συγκεντρώνοντας όλα τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στις πάσες και στις τελικές προσπάθειες στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Είχε μέσα όλα τα λάθη! Ξεκινώντας από το πρώτο και σοβαρό σφάλμα του Μιλιβόγεβιτς από το οποίο προήλθε το πέναλτι του Πλατανιά μέχρι και τους χώρους που έδωσαν στους Κρητικούς στο τελευταίο 20λεπτο για να φτάσουν σε ένα σημείο να κάνουν 13 τελικές προσπάθειες!

"Να είμαστε πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στις πάσες μας για να μην βγάζουμε σε αντεπίθεση τους αντιπάλους μας. Έγιναν πολλά λάθη στον συγκεκριμένο τομέα κόντρα στον Πλατανιά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα επαναλάβουμε και με την Ξάνθη", ήταν ορισμένες από τις παρατηρήσεις του Σίλβα.

Έκρουσε "καμπανάκια" ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ξέρει πολύ καλά ότι αν φύγει ο Ολυμπιακός αλώβητος από τα Πηγάδια, δεν θα έχει βάλει στην τσέπη μόνο τους τρεις βαθμούς, αλλά θα έχει στείλει και ένα μήνυμα στους συνδιεκδικητές του τίτλου, περνώντας από μία έδρα που μόνο φιλική δεν είναι για τους "μεγάλους". Μην ξεχνάμε ότι πέρσι η Ξάνθη είχε κερδίσει με "τεσσάρες" τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό! Φέτος ήδη πρόλαβε να κόψει βαθμό από την ΑΕΚ στα Πηγάδια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ