ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το video της έντασης κατά την αποχώρηση του Μιλιβόγεβιτς

Το video της έντασης κατά την αποχώρηση του Μιλιβόγεβιτς

Δείτε το video από την "φασαρία" που έκαναν οι Κροάτες μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, εξαιτίας της επιλογής του Λούκα Μιλιβόγεβιτς να εμφανιστεί στη μεικτή ζώνη με ερυθρόλευκο καπέλο του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το "Μάξιμιρ" επικρατώντας 1-0 της Ντίναμο Ζάγκρεμπ και κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους "16" του Champions League και το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους των γηπεδούχων.

Αρχικά έκαναν παράπονα στη συνέντευξη Τύπου μέσω του προπονητή τους ο οποίος δήλωσε πως δεν δόθηκαν δύο πέναλτι υπέρ της ομάδας του ενώ ακολούθως απαίτησαν από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να βγάλει το καπέλο με το σήμα του Ερυθρού Αστέρα που φορούσε , βρισκόμενος στη μεικτή ζώνη.

Δείτε το video με τον υπεύθυνο Τύπου της Ντίναμο Ζάγκρεμπ να κάνει λόγο για προβοκάτσια από πλευράς Μιλιβόγεβιτς, τον Κασάμι να υπερασπίζεται τον συμπαίκτη του και τον Κριστιάν Καρεμπέ να φροντίζει για την απομάκρυνση του παίκτη ώστε να μπει γρήγορα στο πούλμαν.

Σημειώνεται πως ο 24χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης στη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ ( 7η εκτός έδρας για τους Πειραιώτες στους ομίλους του Champions League) , γράφοντας μάλιστα τα περισσότερα μέτρα από κάθε παίκτη που αγωνίστηκε στο "Μάξιμιρ": συνολικά 11.885.

Διαβάστε για το στάδιο "Μαξιμίρ",στο οποίο έμελλε να γίνει η επίσημη έναρξη των εχθροπραξιών και του εμφυλίου πολέμου της Γιουγκοσλαβίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ