ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το βάρος στην τακτική από τον Σίλβα

Το βάρος στην τακτική από τον Σίλβα
INTIME SPORTS

Με την προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Τετάρτη (18/11), οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν την προετοιμασία του ενόψει ντέρμπι. Ατομικό ξανά ο Ντομίνγκες.

Το ντέρμπι του Σαββάτου (21/11, 19:30) πλησιάζει και ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (18/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Μάρκο Σίλβα ετοίμασε ένα πρόγραμμα που αφορούσε κυρίως το κομμάτι της τακτικής, με ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας σε κανονική ροή αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδινε διαρκώς οδηγίες, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του. Ακολούθησε δίτερμα με τρεις εστίες και προσαρμογή άμυνας και επίθεσης.

Οι διεθνείς που αγωνίστηκαν την Τρίτη ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ για μια ακόμη ημέρα ο Ντομίνγκες έκανε θεραπεία και ατομικό.

Τα περιθώρια για τον Αργεντίνο ουσιαστικά στενεύουν, όσον αφορά την παρουσία του στην αποστολή για το ντέρμπι. Αν δεν τα καταφέρει και την Πέμπτη (19/11) να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς, δύσκολα θα τον υπολογίζει ο Σίλβα ενόψει Παναθηναϊκού.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Κασάμι, Καπίνο, Χουτεσιώτης και Ελαμπντελαουί. Με ένα μυϊκό πρόβλημα αποχώρησε από την προπόνηση ο Πουλίδο, ο οποίος επάνω σε ένα δυνατό σπριντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται διαρκώς, ενώ άρχισε άμεσα θεραπεία. Θεραπεία έκανε ο Μποτία. Την Πέμπτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ