ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το tweet του Γκαρθία για την Τούμπα: "Όλοι βγαίνουμε χαμένοι"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Όσκαρ Γκαρθία, στην πρώτη του αντίδραση μετά τον τραυματισμό στην Τούμπα - μέσω Twitter - υποστήριξε ότι όλοι (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, φίλαθλοι κι ελληνικό ποδόσφαιρο) βγαίνουν χαμένοι από το θλιβερό περιστατικό.

Αφού νοσηλεύτηκε στο "Διαβαλκανικό" της Θεσσαλονίκης μετά τον τραυματισμό του από ρίψη ρολού χαρτιού ταμειακής μηχανής πριν την έναρξη του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, ο Όσκαρ Γκαρθία επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο Καταλανός τεχνικός του Ολυμπιακού "αποτύπωσε" με ανάρτησή του στο Twitter την πρώτη του αντίδραση για το περιστατικό με τον τραυματισμό του.

Υποστήριξε ότι όλοι (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, φίλαθλοι κι ελληνικό ποδόσφαιρο) βγαίνουν χαμένοι, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι "ουδείς χάρηκε από τον τραυματισμό του".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ:

"Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο.

Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει.

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εξετάστηκε και από ιατροδικαστή ο Γκαρθία

O Γκαρθία βγήκε από το νοσοκομείο με κολάρο

Η τοποθέτηση του Ολυμπιακού για τον γιατρό του αγώνα και τον Γκαρθία

Πήρε εξιτήριο ο Γκαρθία

"Αστακός" το Διαβαλκανικό για τον Γκαρθία

Η ιατρική διάγνωση για Γκαρθία

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ