ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "τρικ" που έχει στο μυαλό του ο Λεμονής

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Υπάρχει ένα σενάριο να δούμε απόψε (31/10, 21.45) κόντρα στην Μπαρτσελόνα έναν Ολυμπιακό να παίζει με τους Φιγκέιρας και Ομάρ στη δεξιά πλευρά, με τον Νορβηγό ή τον Πορτογάλο σε ρόλο εξτρέμ.

Ο Λεμονής φρόντισε να μην ανοίξει τα χαρτιά του για το τι σκέφτεται πραγματικά να κάνει κόντρα στην Μπαρτσελόνα (31/10, 21.45). Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα και θα κοιτάξει να αποσπάσει ό,τι καλύτερο μπορεί κόντρα στην ομάδα του Βαλβέρδε.

Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού, λοιπόν, αναμένεται να προχωρήσει σε κάποια "τρικ". Έδωσε μία τέτοια εντύπωση στην τελευταία προπόνηση, χωρίς να ήταν ξεκάθαρος 100%.

Πρώτα απ' όλα, του χάλασε τα σχέδια ο τραυματισμός του Εμενίκε στο γόνατο. Ο Νιγηριανός θα ξεκινούσε, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, μάλλον πάει με “ψευτοεννιάρι” τον Φορτούνη.

Από εκεί και πέρα το "τρικ" που αναφέρουμε παραπάνω, αναμένεται στη δεξιά πλευρά. Δηλαδή είναι πιθανό να δούμε τον Ομάρ και τον Φιγκέιρας σε όλη τη δεξιά πλευρά. Ποιος θα βρεθεί σε ρόλο εξτρέμ από τον Νορβηγό ή τον Πορτογάλο; Ανοικτό είναι!

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, αναμένεται να κατεβάσει τον Προτό στο τέρμα, τους Μποτία - Ένχελς στο κέντρο της άμυνας, τον Κούτρη αριστερά, τους Ρομαό, Ζιλέ και Οφόε στα χαφ, τον Καρσελά αριστερό εξτρέμ και τον Φορτούνη στον ρόλο του Οφόε στο "Καμπ Νόου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ