ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το συγκινητικό "εις το επανιδείν" του Ρέτσου στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Γερμανία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λεβερκούζεν, ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν είπε... "αντίο" στον Ολυμπιακό. Δείτε το ιδιαίτερο ποστάρισμά του.

Αναμφισβήτητα είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού στο μεταγραφικό παζάρι που είχε να κάνει με Έλληνες παίκτες. Η Λεβερκούζεν ξόδεψε για χάρη του 22.000.000 ευρώ, χρήματα που δεν έχουν δοθεί ποτέ στο παρελθόν για παίκτη από τη χώρα μας.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έφυγε βουρκωμένος το μεσημέρι από την Ελλάδα για τη Γερμανία και λίγες ώρες αργότερα ανέβασε στο instagram ένα μήνυμα προς την οικογένεια του Ολυμπιακού. Μήνυμα που δεν είχε τη λέξη "αντίο" αλλά ολοκληρώθηκε με "εις το επανιδείν".

Αναλυτικά το ποστάρισμα του 19χρονου ποδοσφαιριστή:

"Μετά από 10 χρόνια παρουσίας σε όλα τα κλιμάκια του Ολυμπιακού θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές τους συμπαίχτες και ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα γιατί μου στάθηκαν σαν πραγματική οικογένεια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα υπέροχα χρόνια.

Ήταν μεγάλη τιμή που φόρεσα αυτή την φανέλα και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τους οπαδούς της ομάδας και εύχομαι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να είναι στην κορυφή!

Εις το επανιδείν..."

Μετα απο 10 χρόνια παρουσιας σε όλα τα κλιμάκια του Ολυμπιακού θέλω να ευχαριστήσω ολους τους προπονητές τους συμπαιχτες και ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα γιατί μου στάθηκαν σαν πραγματική οικογενεια.Δεν θα ξεχάσω ποτε αυτά τα υπέροχα χρόνια. Ήταν μεγάλη τιμή που φόρεσα αυτή την φανέλα και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Κ.Βαγγελη Μαρινάκη και τους οπαδους της ομαδας και εύχομαι εύχομαι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να είναι στην κορυφή.! Εις το επανιδείν..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Retsos (@panosretsos) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ