Το Summer Camp 2017 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Το Summer Camp 2017 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Από τη Δευτέρα 19/6 και έως και την Παρασκευή 23/6, το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί το Summer Camp 2017 και παιδιά από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Αφρική και την Ασία!

Από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου, το Summer Camp για 17η χρονιά θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με εκατοντάδες παιδιά από πέντε ηπείρους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Τις πύλες του ανοίγει και φέτος το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να υποδεχτεί εκατοντάδες παιδιά απ' όλο τον κόσμο που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Summer Camp 2017 της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα σχολεία κλείνουν και η διασκέδαση αρχίζει! Από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου η διοργάνωση που έχει γίνει μετά από 17 χρόνια θεσμός θα είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει μοναδικές στιγμές σ' αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών στις πιο άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος.

Εκατοντάδες παιδιά από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Αφρική και την Ασία αναμένεται να κατακλύσουν το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να συμμετάσχουν στο Summer Camp των Πρωταθλητών!

Βασικό μέλημα της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου είναι η διασκέδαση και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, του ποδοσφαίρου, από τους κορυφαίους ενώ θα έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και τα Τμήματα Υποδομής.

Το Summer Camp είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τα παιδιά του Δικτύου Σχολών και της Ακαδημίας μας να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να συνεχίσουν την "δουλειά" που πραγματοποιούν όλη τη χρονιά. Μέσα από το Summer Camp έχουν εντοπιστεί και αξιολογηθεί αρκετά παιδιά τα οποία εν συνεχεία έγιναν μέλος των ομάδων της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι εκπλήξεις φέτος θα είναι πολλές για τα παιδιά που θα επιλέξουν το Summer Camp του Ολυμπιακού και οδηγός τους θα είναι η μασκότ της ομάδας μας ο Λεόνε, που θα τα υποδεχτεί και θα τα ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο του Ολυμπιακού!

Το πρόγραμμα που υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και παιχνίδια με κύριο στόχο την βελτίωση της τεχνικής. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ειδικά μαθήματα για τερματοφύλακες.

Σεμινάρια Ψυχολογίας - Διατροφής

Στη διάρκεια του Summer Camp θα πραγματοποιηθούν, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής. Τα παιδιά μέσα από μια ευχάριστη συζήτηση με επιστήμονες και διαδραστικά παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την διατροφή τους αλλά και την ψυχολογία που είναι πολύ βασικά στοιχεία στον σύγχρονο αθλητισμό.

Εργομετρικά τεστ

Μια σπουδαία παροχή του Ολυμπιακού προς τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Summer Camp 2017 είναι και τα εργομετρικά τεστ! Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το εργομετρικό κέντρο "Life-Ergo" θα παρέχει εργομετρική αξιολόγηση στα παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω.

Μάθε την ιστορία σου

Ο Ολυμπιακός πρόσφατα γιόρτασε την κατάκτηση του 44ου Πρωταθλήματος Ελλάδος. Ο σύλλογος μας έχει να επιδείξει τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλο σύλλογο στη χώρα, τίτλους, που ξεπερνούν και ελληνικά σύνορα αφού έχει κατακτήσει ευρωπαϊκούς σ' όλα τα σπορ.

Τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Summer Camp θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο γήπεδο των Πρωταθλητών, το "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και στο Μουσείο! Θα ... πατήσουν το χόρτο στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας, θα ξεναγηθούν στους εσωτερικούς χώρους της εγκατάστασης ενώ θα μάθουν για την ιστορία του Ολυμπιακού σ' όλα τα σπορ μέσα από το ειδικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από το Μουσείο μας.

Πρόγραμμα

08.30-08.45 : Άφιξη παιδιών στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη από  Αγίας Άννης 98

Τα παιδιά θα κατευθύνονται από τους προπονητές του summer camp στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου

9.00-14.15 : Αθλητικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές δράσεις σε Ρέντη, "Γ. Καραϊσκάκης".

14.30-14.45: Αναχώρηση παιδιών από το Προπονητικό Κέντρο από Αγίας Άννης 98

Παροχές

Επίσημη φανέλα της ομάδας

Δίπλωμα Συμμετοχής

Ατομική Κάρτα Αξιολόγησης

Δώρα Ολυμπιακού

Δώρα χορηγών

Ελαφρύ γεύμα

 

Τρόποι Πληρωμής

 

• Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ και αποστολή της απόδειξης κατάθεσης με φαξ στο 210 34 18 002 (αιτιολογία: ονοματεπώνυμο αθλητή) ή στο email schools@olympiacos.org

 Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR 53 0172 1080 0051 0806 3533 738 Αριθμ. Λογ: 5108-063533-738

• Στο Προπονητικό κέντρο

Η πληρωμή στο προπονητικό κέντρο  μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους:

 Μετρητά

 Κάρτα

Για τη πληρωμή της συμμετοχής στο Camp μπορείτε να απευθυνθείτε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού (Αγ. Ιωάννης Ρέντη, Λεγάκη 9-11), Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00-17:00

 

Επιπλέον Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

email: schools@olympiacos.org".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τρομακτικό βίντεο: Παγιδευμένοι για 50' στο κλουβί με τα λιοντάρια

Οι πύλες του περιφραγμένου χώρου σε πάρκο σαφάρι έκλεισαν για λόγους ασφαλείας και δύο γυναίκες με δύο παιδιά βρέθηκαν παγιδευμένα στο όχημά τους στο έλεος αναστατωμένων λιονταριών

Τον Ευθύμη Μπακατσιά τον χαιρετάνε μόνο στις εφορίες

Μια συζήτηση γεμάτη μπασκετικές αναμνήσεις και μπόλικη αυτογνωσία.

Στους δρόμους οι φοιτητές ενάντια στο νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ραντεβού στα Προπύλαια δίνουν φοιτητικοί σύλλογοι για την ερχόμενη Δευτέρα 26/2. Ποια τα αίτια διαμαρτυρίας

Δες την αληθινή εξέταση που περνάς για να γίνεις αστυνομικός

Οι πραγματικές ερωτήσεις που κάνουν σε όποιον θέλει να ντυθεί στα μπλε.

Φίλης εναντίον Γαβρόγλου για την ισοτιμία πτυχίων με το εξωτερικό

Ευθείες βολές του πρώην υπουργού Παιδείας στον Κώστα Γαβρόγλου για ρύθμιση στο ν/σ για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που ανοίγει «παράθυρο» στην ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ στη χώρα μας. Πώς απαντά ο νυν υπ. Παιδείας. «Θα τα πούμε τη Δευτέρα στην Ολομέλεια», είπε ο κ. Φίλης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24