ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το σπίτι του τρόμου για τον Άλαν Πουλίδο!

Το σπίτι του τρόμου για τον Άλαν Πουλίδο!

Δείτε το σπίτι που κρατούσαν οι απαγωγείς τον φορ του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, αλλά και σε τι κατάσταση βρέθηκε ο ένας εκ των απαγωγέων, Ντάνιελ Ερνάντες Μοράλες (PHOTO).

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο Άλαν Πουλίδο για ένα 24ωρο, αφού απήχθη, κρατήθηκε για λύτρα, αλλά τελικά κατάφερε να ξεφύγει. Ο Μεξικανός φορ του Ολυμπιακού, κατάφερε να απελευθερωθεί και μεταφέρθηκε μάλιστα στο νοσοκομείο, ώστε να εξεταστεί και να φανεί ποια είναι η κατάσταση της υγείας του. Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά...

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είναι συγκλονιστικές. Τόσο το σπίτι που κρατούσαν οι απαγωγείς τον 25χρονο διεθνή επιθετικό, όσο και η κατάσταση που βρέθηκε ένας από τους απαγωγείς, με τον οποίο έδωσε μάχη και μάλιστα χρειάστηκε να τον πυροβολήσει.

Ο 38χρονος βρέθηκε δεμένος και αναίσθητος. Εν ολίγοις σε κάκιστη κατάσταση. Το όνομά του είναι Ντάνιελ Ερνάντες Μοράλες, μέλος γνωστής εγκληματικής οργάνωσης που σχετίζεται με απαγωγές στην πόλη.

Ο Πουλίδο χρειάστηκε να παλέψει μαζί του για να μπορέσει να ελευθερωθεί. Στη συνέχεια, ο παίκτης έσπασε ένα παράθυρο και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο που βρισκόταν. "Το πιο σημαντικό είναι πως βρίσκεται κοντά μας και αυτό θέλουμε μόνο να πούμε. Το όλο σκηνικό θυμίζει σενάριο ταινίας", ήταν οι κουβέντες του κυβερνήτη στο Ταμαουλίπας, Εγίδιο Τόρε Καντού.

Ιδού ο απαγωγέας:

Το σπίτι του τρόμου για τον Άλαν Πουλίδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μήνυμα του Πουλίδο για την απαγωγή του

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ