ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "SMS" στον Βούκοβιτς και ο Καρίμ... Χατζισαφί

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βούκοβιτς κατάλαβε και στα Χανιά ότι δεν χωράει στα πλάνα του Λεμονή και αναπόφευκτα θα κληθεί να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη για να μην έχει άγχος για το Μουντιάλ. Στη Ν. Σμύρνη κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία ότι μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Χατζισαφί στον Ολυμπιακό.

Δεν περίμενε και πολλά πράγματα να δει ο Λεμονής από το παιχνίδι στα Περιβόλια. Δυστυχώς τέτοιοι αγώνες μπαίνουν πάντοτε σε δεύτερη μοίρα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών όταν έχουν μπροστά τους ένα επταήμερο ξεκούρασης για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.

Αν έπρεπε να σταθούμε κάπου (αγωνιστικά) στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά, ήταν μόνο στη δοκιμή που έκανε ο Λεμονής με το 3-5-2. Ένα σύστημα όμως που πολύ δύσκολα θα το δούμε στον β’ γύρο, καθώς όπως έχει πει πολύ σωστά ο 57χρονος τεχνικός, αυτά δουλεύονται κυρίως στην καλοκαιρινή προετοιμασία και όχι μεσούσης της σεζόν.

Σε κάτι άλλο θα έπρεπε πάντως να δώσουμε βάση από την αναμέτρηση των Χανίων. Ο Λεμονής μίλησε μετά το τέλος του ματς για «μικρότερο και πιο ευέλικτο ρόστερ». Ήδη είναι εκτός ομάδας οι Εμενίκε, Ζντιέλαρ, Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς και Μπεν. Θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Με τον Πλατανιά εστάλη άλλο ένα «SMS» προς τον Γιάγκος Βούκοβιτς ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λεμονή. Σε ένα παιχνίδι που ο Τάκης προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον, ο Σέρβος στόπερ χώρεσε μόνο ως... αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το ξέραμε εδώ και καιρό ότι ο Βούκοβιτς δεν υπολογίζεται και πώς προτιμότερο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή θα ήταν να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Το θέμα είναι να το καταλάβει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος προς τιμήν του δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στο Ρέντη. Σέβεται την απόφαση του Λεμονή και δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει τα... μουτράκια που έκαναν κατά καιρούς ο Μάριν ή ο Ζντιέλαρ.

ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

Ο Βούκοβιτς γούσταρε το καλοκαίρι όταν έπιασε λιμάνι. Έδωσε και μεγάλη μάχη για να καταφέρει να αποδεσμευτεί από την Κόνιασπορ. Στο Ικόνιο τον είχαν βαφτίσει «Υπουργό Άμυνας», αν έμπαινε κάποιος να διαβάσει τα σχόλια των φίλων της Κόνιασπορ στα social media θα πίστευε κανείς ότι ο Βούκοβιτς ήταν ο... Καναβάρο στο πιο ψηλό του!

Τώρα όμως δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να κάθεται στην εξέδρα ή στον πάγκο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχει και ένα Μουντιάλ το παλικάρι μπροστά του. Γιατί να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό;

Σίγουρα θα είχε ένα ενδιαφέρον η παρουσία του στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Πλατανιά, όμως, ας μην κοροϊδευόμαστε. Πότε ένας θεωρητικά «τελειωμένος» (από τον προπονητή του) παίκτης που έκανε «παπάδες» σε αγώνα Κυπέλλου κατάφερε να κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ;

Στο πρόσφατο παρελθόν θυμόμαστε τον Γιαννιώτα που έκανε πλάκα – όλως τυχαίως – κόντρα στον Πλατανιά σε αγώνα Κυπέλλου και δεν έπεισε ποτέ τον Σίλβα. Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα. Όταν ένας παίκτης έχει «τελειώσει» από τον προπονητή, δεν γυρίζει εύκολα το... χαρτί επειδή μπορεί να ήταν καλός σε έναν αγώνα Κυπέλλου...

Το «μήνυμα» του Λεμονή ήταν ξεκάθαρο για ακόμη μία φορά. Προτίμησε τον Μποτία που ζητάει τον ουρανό με τ’ άστρα για να μείνει στον Ολυμπιακό και άφησε στον πάγκο τον Βούκοβιτς για τον οποίο δαπανήθηκαν κάτι παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι για να αποκτηθεί από την Κόνιασπορ. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του...

ΗΜΕΡΕΣ... ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ

Ο Ολυμπιακός κοίταξε τρεις – τέσσερις περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Χατζισαφί ήταν πιο πίσω στις επιλογές, αλλά αν πιστέψουμε τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στη Νέα Σμύρνη, τότε το πιθανότερο είναι να δούμε τον Ιρανό με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων», καθώς έχει ανέβει στη σχετική λίστα...

Είχε ακουστεί ότι ο Χατζισαφί απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Σαν να θυμίζει η ιστορία τα περσινά που ζήσαμε με τον Ανσαριφάρντ. Κι όλα αυτά έχουν ως κοινό παρονομαστή τον μάνατζερ και των δύο, τον περιβόητο Φαζέλι.

Ο Φαζέλι θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ τον Χατζισαφί (όπως και τον Καρίμ) για να έχει ανοικτές πόρτες με τα μεγάλα κλαμπς της Ελλάδας (Ολυμπιακό λόγω Ανσαριφάρντ, ΠΑΟΚ λόγω Χατζισαφί, ΑΕΚ λόγω Μασούντ), όμως, ο παίκτης δείχνει ότι προτιμάει τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις με τον Ιρανό και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων». Η ιστορία δεν πρόκειται να τραβήξει, όπως είχε τραβήξει με τον Ανσαριφάρντ.

Επαναλαμβάνουμε ότι στη Ν. Σμύρνη κυκλοφορεί η φημολογία ότι το πιθανότερο είναι να πάει ο Χατζισαφί στον Ολυμπιακό. Από την άλλη, οι Πειραιώτες ακόμα δεν έχουν κάνει την κίνησή τους. Έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, γνωρίζουν τις απαιτήσεις των «κυανέρυθρων», αλλά μέχρι εκεί.

Επίσημη πρόταση δεν έχουν κάνει ακόμα. Κατά 99% όμως θα την κάνουν. Κι όταν την κάνουν, τότε ο Χατζισαφί θα πάρει το φιλαράκι του τον Ανσαριφάρντ και θα του πει «αδερφέ, σου έρχομαι...»!

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Συμφώνησε με Μασάς η Νάπολι"
Εβδομάδα ξεκούρασης για τους "ερυθρόλευκους"
Λεμονής: "Θέλω μικρό και ευέλικτο ρόστερ"
Με ενάμιση πόδι στους "8" ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Πλατανιά στα Χανιά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ