ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το respect του Κατσουράνη για τον Αμπιντάλ

Το respect του Κατσουράνη για τον Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης αποθέωσε τον Ερίκ Αμπιντάλ μετά την τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση του Γάλλου άσου. Δείτε τι έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το τελευταίο ματς στην καριέρα του Ερίκ Αμπιντάλ ήταν ξεχωριστό. Όχι μόνο γιατί ο Ολυμπιακός πήρε μία ευρεία νίκη με 5-0 επί της Καλλονής αλλά και επειδή ο ίδιος κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρες και από τους φίλους των δύο ομάδων που αναγνώρισαν έτσι τη σπουδαία αξία και τη μεγάλη διαδρομή του στα γήπεδα.

Η συνέχεια μάλιστα ήταν εξίσου όμορφη για τον Γάλλο αριστερό μπακ καθώς αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του τόσο στα αποδυτήρια όσο και στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα .

Φυσικά δεν ήταν μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που θέλησαν να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Αμπιντάλ καθώς ήταν αρκετά τα ευχητήρια μηνύματα προς εκείνον από ανθρώπους του ποδοσφαίρου με αφορμή την απόφασή του να αποχωρήσει.

Ένα από αυτά μάλιστα ήρθε το πρωί της Κυριακής από τον Κώστα Κατσουράνη, με τον 35χρονο μέσο (πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Ινδίας με την Πούνε Σίτι και είδε να ψηφίζεται δικό του γκολ ως το ομορφότερο της σεζόν ) να πλέκει το εγκώμιο του Αμπιντάλ και να του εύχεται ό,τι καλύτερο στα επόμενα βήματά του.

"Πολύ δυνατός άνθρωπος ο Ερίκ Αμπιντάλ. Eύχομαι τα καλύτερα! Σεβασμός για μία τόσο μεγάλη προσωπικότητα", ήταν το χαρακτηριστικό του μήνυμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ