ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ρεσιτάλ του παπα-Δημήτρη και οι ατάκες του στον αγιασμό στο Ρέντη

Το ρεσιτάλ του παπα-Δημήτρη και οι ατάκες του στον αγιασμό στο Ρέντη

Δείτε το βίντεο με τον λόγο του παπα-Δημήτρη στον Αγιασμό στο Ρέντη. "Οι νέοι παίκτες πρέπει να καταλάβετε που έχετε έρθει. Το πρωτάθλημα το έχω δεδομένο, θέλω Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα και για αυτό λέγεται Θρύλος".

Την Τρίτη (19/07) πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη ενόψει της νέας σεζόν και το "παρών" έδωσε σύσσωμη η διοικητική ηγεσία των "ερυθρολεύκων", οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές.

Τον Αγιασμό τον έκανε ο παπα-Δημήτρης, γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού, ο οποίος στον λόγο του έδωσε... ρεσιτάλ. Αφού έκανε αναφορά στο ρεκόρ των διαρκείας στα εισιτήρια των "ερυθρολεύκων", μίλησε στους νέους ποδοσφαιριστές τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι τους να καταλάβουν που έχουν έρθει. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους στόχους για την νέα χρονιά, επισημαίνοντας πως το πρωτάθλημα το έχει δεδομένο και θέλει διάκριση στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: "Ο πρόεδρος έχει στο νου του το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αυτό εγώ το έχω ξεχάσει! Χρόνια τώρα... Και πέρσι και πρόπερσι. Πως το λέω; Δεδομένο! Αυτό που δεν είναι δεδομένο και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας είναι η Ευρώπη. Αυτό περιμένουμε όλοι μας". Νωρίτερα σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα και για αυτό λέγεται Θρύλος".

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ