ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρωί της Τρίτης στην Ελλάδα ο Εμενίκε

Galatasaray's Aurelien Chedjou, right, and Emmanuel Emenike of Fenerbahce fight for the ball during their Turkish League soccer derby match at the TT Arena stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, Oct. 18, 2014.(AP Photo)
Galatasaray's Aurelien Chedjou, right, and Emmanuel Emenike of Fenerbahce fight for the ball during their Turkish League soccer derby match at the TT Arena stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, Oct. 18, 2014.(AP Photo) AP

Ο Εμάνουελ Εμενίκε μπαίνει στο αεροπλάνο για να φτάσει το πρωί (08:30) της Τρίτης (4/7) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Εμάνουελ Εμενίκε έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία για την μεταγραφή του Νιγηριανού φορ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτό που απομένει είναι να περάσει επιτυχώς από τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ ο 30χρονος επιθετικός, προτού πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια και επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Έτσι λοιπόν ο Εμενίκε μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό τη χώρα μας και αναμένεται το πρωί (08:30) της Τρίτης (4/7) στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Από εκεί θα μεταβεί στο Metropolitan για τις απαραίτητες εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα περάσει εν συνεχεία από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Νιγηριανού διεθνή φορ ο Ολυμπιακός "ξεμπερδεύει" με το θέμα του βασικού επιθετικού της νέας σεζόν και ρίχνει το βάρος στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μεχντί Καρσελά, πριν περάσει στις επόμενες κινήσεις του στο θερινό μεταγραφικό παζάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γαλλικό σενάριο για Κεμέν
Έτσι "κέρδισε" τον Οφόε η Κρασνοντάρ
Καμπιάσο: "Θα δούμε σε μερικές εβδομάδες εάν συνεχίσω ή σταματήσω"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ