ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το προβλεπόμενο 5% θα πάρει η Μπάγερν

Το προβλεπόμενο 5% θα πάρει η Μπάγερν
INTIME SPORTS

Περισσότερα από 4000 εισιτήρια ήθελε η Μπάγερν Μονάχου για το "Γ. Καραϊσκάκης", ωστόσο οι Βαυαροί θα πάρουν τελικά όσα αντιστοιχούν στο 5% της χωρητικότητας του Φαληρικού γηπέδου.

Πάρα πολλοί ήταν οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου που ήθελαν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους, στην μάχη του Φαλήρου κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το βράδυ της Τετάρτης (16/9, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και η επιθυμία των Γερμανών ήταν να προμηθευτούν περισσότερα από 4000 εισιτήρια προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των οπαδών τους.

Αυτό φυσικά δεν κατέστη δυνατό, πολύ περισσότερο από την στιγμή που οι φίλοι του Ολυμπιακού εξαφάνισαν με συνοπτικές διαδικασίες όσα "μαγικά χαρτάκια" βγήκαν στην κυκλοφορία μέσω ίντερνετ ή στα εκδοτήρια.

Τα οποία ήταν πολύ λίγα, συγκριτικά με τη συνολική ζήτηση, ελέω των 21000 σχεδόν διαρκείας που έχει διαθέσει η ομάδα του Πειραιά για τη φετινή σεζόν.

Έτσι ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα πρέπει να αρκεστεί στο προβλεπόμενο -από την UEFA- 5% των εισιτηρίων που αντιστοιχεί στην συνολική χωρητικότητα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" που είναι 33.334 θέσεις. Πράγμα που σημαίνει ότι κάτι παραπάνω από 1500 φίλοι της γερμανικής ομάδας θα βρεθούν στην κερκίδα των φιλοξενούμενων του Φαληρικού γηπέδου.

Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο

Οι Βαυαροί θα προπονηθούν κανονικά την προηγούμενη του αγώνα στο Φάληρο. Την Τρίτη (15/9) το απόγευμα (19:00) ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα γυμνάσει τα αστέρια της Μπάγερν Μονάχου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην τελευταία προπόνηση της γερμανικής ομάδας πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο η συνέντευξη Τύπου των Βαυαρών δεν θα πραγματοποιηθεί στην αντίστοιχη αίθουσα του Φαληρικού γηπέδου, αλλά στο ξενοδοχείο Intercontinental όπου θα καταλύσει η γερμανική αποστολή στην διάρκεια της παραμονής της στην χώρα μας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ