ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το προβάδισμα ο Εμενίκε για το ντέρμπι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής φαίνεται ότι καταλήγει στην επιλογή του Εμενίκε για την κορυφή της επίθεσης αντί του Ανσαριφάρντ στο ματς με τον Παναθηναϊκό (19.30). Καμία αλλαγή δεν αναμένεται στις υπόλοιπες θέσεις σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λεμονής άνοιξε εν μέρει τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση. Κι εκεί φάνηκε ότι οι δέκα θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες». Αυτή που παραμένει ερωτηματικό είναι του επιθετικού, με τον Εμάνουελ Εμενίκε πάντως να έχει από χθες το βράδυ (27/10) το σαφέστατο προβάδισμα για να ξεκινήσει έναντι του Ανσαριφάρντ στο ντέρμπι της Λεωφόρου (28/10, 19.30).

Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε κάποιες δοκιμές στο Ρέντη που δείχνουν ότι δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική. Το πολύ να προχωρήσει σε μία! Αυτή του Εμενίκε.

Ο Καρσελά που είχε τις πιθανότητές του να περάσει στο ένα από τα δύο "φτερά" της επίθεσης, φαίνεται ότι ξαναπήγε στη θέση του αουτσάιντερ, αφού στην «πρόβα» που έγινε στο Ρέντη, ο Λεμονής έδειξε προτίμηση σε Πάρντο και Ανδρούτσο στις πτέρυγες. Όπως είχε κάνει δηλαδή και με τον ΠΑΟΚ.

Εν ολίγοις, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί το απόγευμα (28/10, 19.30) στο «Απ. Νικολαϊδης» με τον Προτό στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Σισέ και Κούτρη στην άμυνα, τους Ρομαό, Οφόε στα χαφ, τον Φορτούνη στον γνωστό του ρόλο πίσω από τον επιθετικό, τον Πάρντο δεξί εξτρέμ, τον Ανδρούτσο αριστερό και στην κορυφή ο Εμενίκε έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Ανσαριφάρντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ