ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρόγραμμα της φιέστας του Ολυμπιακού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος κι έβδομου διαδοχικού θα γίνει την Κυριακή 7 Μαΐου στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο οποίο αναμένεται να βρεθούν "ερυθρόλευκοι" από όλα τα αθλήματα του συλλόγου.

Αθλητές του Ολυμπιακού από όλα τα αθλήματα, οι ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το 44ο πρωτάθλημα κι έβδομο διαδοχικό θα δώσουν το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης", την Κυριακή 7 Μαΐου στις 8:30μμ, για να γιορτάσουν την ποδοσφαιρική επιτυχία των "ερυθρόλευκων".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

"Γιορτάζουμε το 7ο συνεχόμενο και 44ο πρωτάθλημα του Θρύλου!

Το Καραϊσκάκη και η οικογένεια του Ολυμπιακού, υποδέχονται το 44ο πρωτάθλημα, την Κυριακή 7 Μαΐου στις 8:30μμ, στον Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μία μεγάλη συναυλία, από το κορυφαίο συγκρότημα “Μέλισσες”, ξεκινάει το πρόγραμμα της βραδιάς και θα ακολουθήσουν μεγάλες εκπλήξεις! Θα βρεθούν στο γήπεδο θρύλοι του Συλλόγου, οι οποίοι θα τιμηθούν, οι ομάδες των Ερασιτεχνικών τμημάτων που σαρώνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη, το μέλλον του Ολυμπιακού, οι Ακαδημίες και οι Σχολές μας!

Και βέβαια, ο λαός του Ολυμπιακού, ο οποίος, αυτή τη χρονιά έχει παραπάνω λόγους να πανηγυρίσει έναν σπουδαίο τίτλο και την επίτευξη ενός ακόμα ιστορικού ρεκόρ, με το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα!

Πληθώρα εκδηλώσεων, στο πάρκο των πρωταθλητών, με φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους του Θρύλου, από τις 4μμ, στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη, με τη συνδρομή της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και της Vodafone!

Η είσοδος για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και θα γίνεται από τις θύρες 1 έως 17. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7μμ. Τα εισιτήρια διαρκείας των θυρών VIP, VVIP και θύρας 33 ισχύουν κανονικά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ