ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρόγραμμα ενόψει Ριέκα

Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα για Ολυμπιακό και Ριέκα, ένα 24ώρο πριν την αναμέτρηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στις 15 & 16/08.

Το βράδυ της Τετάρτης (16/8, 21:45) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ριέκα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-offs του Champions League.

Ανάλογα λοιπόν διαμορφώνεται και το πρόγραμμα των ομάδων ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση του Φαλήρου:

Τρίτη 15/8

  • 17:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
  • 19:00 Συνέντευξη Τύπου της Ριέκα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
  • 19:30 Προπόνηση της Ριέκα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.
  • 20:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας μας στο Ρέντη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.

Τετάρτη 16/8

  • 21:45 Σέντρα του αγώνα Ολυμπιακός - Ριέκα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 15 & 16/8

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσε την Δευτέρα (14/8) πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα συνεχιστεί κανονικά στις 15 και 16 Αυγούστου.

"Η Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι την Τρίτη 15/8 και την Τετάρτη 16/8, θα συνεχιστεί η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας με ώρες 10:00 – 18:00, στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, (Είσοδος VIP).

Ακόμα το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοικτό τις ίδιες ημέρες και ώρες για όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Επίσης από Πέμπτη 17/8 και καθημερινά (10.00 - 17.30), συνεχίζονται οι πωλήσεις και οι παραλαβές των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Τηλ. πληροφοριών: 210 48 00 920".

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ ΕΝΟΨΕΙ ΡΙΕΚΑ

Την Δευτέρα (14/8) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα τους φιλάθλους της ότι εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ, καλώντας όσους δεν πρόλαβαν να κλείσουν μια θέση να αποφύγουν την προσέλευση στο γήπεδο και να γλιτώσουν την ταλαιπωρία, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα να εξυπηρετηθούν. Αναλυτικά:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της Φάσης των Play Offs του UEFA CHAMPIONS LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – RIJEKA που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 16/8/17 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους/AMEA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Φέλιξ Τσβάιερ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
"Καθαρός" στη ρεβάνς
Ματζουράκης: "Ένας σοβαρός Ολυμπιακός δεν θα έχει προβλήματα"
Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ