ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρόγραμμα ενόψει Μπάγερν Μονάχου

Το πρόγραμμα ενόψει Μπάγερν Μονάχου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα συνεντεύξεων Τύπου και προπονήσεων που θα ισχύσει ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, την Τετάρτη (16/9, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η συνέντευξη Τύπου των Βαυαρών θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Intercontinental το μεσημέρι (16:00) της Τρίτης (15/9) και η προπόνηση τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το απόγευμα (19:00) της ίδιας ημέρας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του UEFA Champions League και του ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου για το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων Τύπου των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

Τρίτη 15/9

• 10:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ανοικτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

• 16:00 Συνέντευξη Τύπου της Μπάγερν Μονάχου στο ξενοδοχείο Intercontinental Athenaeum.

• 18:15 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

• 19:00 Προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ανοικτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Κατόπιν μελέτης των αιτημάτων και με βάση πάντοτε τη ζήτηση ξένων και Ελληνικών ΜΜΕ, αλλά και τις διαθέσιμες θέσεις στα δημοσιογραφικά θεωρεία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε γραπτώς τους εκπροσώπους του Τύπου για την πορεία των αιτημάτων τους, για ονομαστικές διαπιστεύσεις ΜΜΕ, για τον αγώνα με την Μπάγερν.

Όσοι ενημερώθηκαν ότι το αίτημά τους έχει εγκριθεί, μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους την Τρίτη, από τις 16:00 μέχρι τις 19:00, από την αίθουσα Τύπου του Καραϊσκάκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ